>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

32 kolejka Bundesligi

Status
Zamknięty.
banji 13

banji

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baniocha
Tutaj prosze zamieszczać swoje opinie na temat nadchodzącej kolejki ;)

banji 13

banji

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baniocha
Hannover 96-Borussia Dortmund Tutaj obstawiłbym Wygraną Borusi lub remis, myśle tak ponieważ Hannover przegrał mecz z Kaiserslautern na wyjeździe, natomiast Borussia pokanała przed własną publicznością FC Norynberge i myśle że to drużyna Ebiego jest w lepszej formie i powinna w tym meczu nie doznać porażki
Hertha Berlin-Bayer Leverkusen Cieżko w tym meczu wskazać faworyta, ponieważ Hertha straciła w poprzedniej kolecje pkt z Borussia Mönchengladbach natomiast zespół gości pokonał niespodziewanie zespół z Hamburga na wyjeździe 0:2. Mimo wszystko stawiam na Herhe która gra u siebie i jeżeli myśli o zajęciu 5 miejsca w Bundeslidze to musi te spotkanie wygrać.
FC Nürnberg-Borussia Mönchengladbach Tutaj pojedynek dwóch sąsiadów z tabeli i stawiam na remis oba zespoły mają już raczej utrzymanie zapewnione i podzielą się pkt.
FC Köln-Hamburger SV Drużyna gospodarzy już się raczej może pożegnać z Bundesligą a zespół z Hamburga nie powinien mieć problemów z pokonaniem tak słabego zespołu gospodarzy.
Bayern Monachium-VfB Stuttgart W tym meczu zdecydowanym faworytem jest Bayern Monachium który pewnie zmierza po kolejny tytuł mistrzowski a wygrana w tym meczu znacznie go do niego zbliży, a może przy potknięciu zespołu z Hamburga Bayern już będzie świętował zdobycie mistrza? Stawiam 1
Schalke 04 Gelsenkirchen-Arminia Bielefeld W tym meczu stawiam na remis ponieważ Shalke może być zmęczone po czwartkowym meczu PU a w tabeli już są raczej pewni zajęcia 4 miejsca więc ten mecz odpuszczą.
VfL Wolfsburg-FSV Mainz 05 W tym meczu nie potrafie wskazać faworyta ponieważ jedna i druga drużyna może spaść z ligi a dzieli ich w tabeli tylko 1 pkt.. więc tutaj może być różnie
Eintracht Frankfurt-FC Kaiserslautern Kolejny mecz o przysłowiowe 6pkt.. Drużyna gospodarzy jeżeli by wygrała była by pewna utrzymania, natomiast drużyna gości skóry swojej nie sprzeda więc bardziej na wyniku będzie zależało gościom stawiam mimo wszystko X
MSV Duisburg-Werder Brema Tutaj drużyna gości nie powinna mieć problemów z pokonaniem ostatniej drużyny Bundesligi tym bardziej że ma jeszcze szanse zdobyć wice mistrzostwo Niemiec Stawiam 2 !

To jest temat w którym zamieszczamy opinie o nadchodzącej kolejce, Kacap , bravo za to że napisałeś pare słów o najbliższych meczach, ale na przyszły raz zrób to w odpowiednim temacie, a jeśli owego nie ma to możesz założyć ;) Pozdrawiam.

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
KOLN - HAMBURGER SV TYP 2 (2,1) DLACZEGO?:
1. OD HAMBURGERU I KOLN JEST OGROMNA PRZEPAść.
2. HAMBURGER SV JEST NAJLEPSZą DRUżYNą NA WYJAZDACH TEGO ROCZNEJ EDYCJI BUNDESLIGI!
3. HAMBURGER PREZENTUJE WYżSZą FORMę OD KOLN W OSTATNICH MECZACH

HERTA- BAYERN LEVERKUSEN 2 (2,9 :mrgreen: )

1. LEVERKUSEN PREZENTUJE W OSTATNICH MECZACH NAJWYżSZą FOME W BUNDES LIDZE
2. BAYERN BEDZIE CHCIAł POWIęKSZYć PRZEWAGE NAD HERTą A KIEDY ZROBIć TO NAJEPIEJ JAK NIE W MECZU BEZPOśREDNIM!!

el_fenomeno 0

el_fenomeno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
32 kolejka zapowiada się niezwykle ciekawie. Oto moje typy na jutro. Zacznijmy od spotkania berlińskiej Herthy z Bayerem. Mecz o europejskie puchary. W lepszej sytuacji są goście, którzy obecnie zajmują miejsce premiowane grą w pucharze UEFA. Gospodarze tracą do nich zaledwie 2 punkty. Piłkarze z Leverkusen są na fali wygrywając ostatnie 5 spotkań, z czego 3 na wyjeździe (m.in. z HSV i Dortmundem). Jakby tego było mało, zagrają w najmocniejszym składzie, gdy w Hertha’cie na pewno zabraknie van Burika, a pod znakiem zapytania stoi występ Basturka. Mój typ X2. Do Hannoveru przyjeżdża Borussia, która ma jeszcze teoretyczne szanse na puchary. Hannover, który wygrał tylko raz w ciągu ostatnich 6 spotkań, gra praktycznie o nic, także byłbym skłonny zaryzykować czystą 2. Tymczasem zespół z Kolonii czeka mecz o życie, mecz o utrzymanie w Bundeslidze. Jeśli koziołki chcą utrzymać się w 1. Bundeslidze, to muszę zdobyć w spotkaniu z wiceliderem punkty, najlepiej komplet, ale oto będzie niezywkle cięzko. Zespół z Hamburga ma jeszcze teoretyczne, ale wg mnie małe szanse na mistrza, do Bayernu traci 5 pkt, a nad goniącym ich Werderem ma 4 pkt przewagi. Oczywiscie zespół Dolla jedzie do Kolonie po 3 pkt, ale mimo wszystko z punktu będzie zadowolony. Tym bardziej, że w zespole HSV nie zagrają byli piłkarze Ajaxu: van der Vaart, de Jong oraz Beinlich i Atouba. Mój typ X. Norymberga z koli podejmuje Gladbach. Tutaj, mimo że zespoły sąsiadują ze sobą w tabeli proponuję zagrać czystą 1. Myślę, że gospodarze są w stanie pokonać zmęczone po meczach z Bayerem i Dortmundem Gladbach.

Wtorek:

1. HANNOVER vs DORTMUND 2 ✅
2. HERTHA vs LEVERKUSEN X2 ✅
3. KOELN vs HAMBURG X ⛔
4. NURNBERG vs MGLADBACH 1 ✅

el_fenomeno 0

el_fenomeno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Eintracht vs Kaiserslautern ✅

Mecz dwóch zespołów broniących się przed spadkiem. Gospodarze wygrywając mogą już sobie zapewnić byt, natomiast goście zajmujący aktualnie pozycją spadkową nie mogą sobie pozwolić na porażkę. Oba zespoły są bardzo zdeterminowane w walce o utrzymanie. „Czerwone diabły” przed tym meczem specjalne wybrało się na zgrupowanie do Marburga, gdzie będzie się przygotowywać do jutrzejszego spotkania. Jeśli spojrzymy na aktualną formę obu zespołów, to statystyka przemawia za zespolem gości, jednak wydaje mi się, ze w tym spotkaniu każdy wynik jest możliwy i naprawdę nie polecam tego spotkania. Mój typ: X

Schalke vs Arminia ✅

Gospodarze mający jeszcze matematyczne szanse na grę w eliminacjach Ligi Mistrzów, nie wygrali w lidze od 6 spotkań i w końcu muszę przerwać złą passę. Goście już praktycznie o nic nie grają, a dodatkowo zagrają m.in. bez Boakye i Zuma’y. Myślę, że zespół Artura Wichniarka nie poradzi sobie z półfinalistą pucharu UEFA – stawiam mocną 1.

Duisburg vs Werder ✅

Duisburg ma tylko iluzoryczne, czysto matematyczne szanse na utrzymanie się w lidze i myślę, że stracą je po meczu z zajmującym aktualnie 3 pozycję Werderem. Bremeńczycy jeśli myślą o grze w Champions League, muszą bronić swojej pozycji i zdobywać punkty z takimi zespołami jak Duisburg, które jest już jedną nogą w 2 lidze. Do tego gospodarze są drugą najsłabiej grającą drużyną na własnym boisku (3-8-4), z kolei Werder 3 najlepszą jeśli chodzi o mecze wyjazdowe (7-4-4). Jak dla mnie czysta 2.

Bayern vs Stuttgart ✅

Chyba najciekawszy z środowych meczów Bundesligi. Bayern, który kroczy wielkimi krokami po kolejny tytuł mistrza Niemiec zagra bez Ballacka, Karimiego i Ismaela. Mimo wszystko powinni sobie poradzić z zespolem ze Stuttgartu, który już praktycznie o nic nie gra. Myślę, że 3 pkt zostaną w Monachium. Mój typ 1.

Wolfsburg vs Mainz ⛔

Mecz o życie dla obu zespołów, które dzielą zaledwie 2 pkt. Obie druzyny są zagrożone spadkiem i tylko zwycięstwo może przybliżyć zwycięzcę do utrzymania się w 1.Bundeslidze. Zespoły są w podobnej formie, chcą wygrać, a kiedy obie druzyny chcą wygrać, bardzo często pada remis. Wolfsburg zagra m.in. bez Quiroga, Holland i Klimowicza. Mój typ: 1X

siwy24 0

siwy24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05

Mozna by powiedziec, ze jesli gospodarze dzisiaj wygraja to juz raczej napewno zostana w bundeslidze na nastepny sezon. Tymbardziej ze Wolfsburg 2 ostatnie spotkania sezonu nie ma zbut latwych (ze Stuttgartem i Kaiserslautern) wiec musi dzisiaj wybrac. Na wlasnym boisku spisuja sie calkiem niezle 15 4-9-2 14:11. Jedynym mankamentem moze byc ilosc zdobywanych bramek, ale ... stracili u siebie tylko 11 co jest drugim wynikiem w Bundeslidze (tylko lepszy jest Bayern , stracil 10). Dotychczasowe spotkania tych druzyn tez przemawiaja za gospodarzami :

1993-08-10 VfL Wolfsburg - FSV Mainz 2 - 0
1994-08-10 VfL Wolfsburg - FSV Mainz 2 - 0
1995-08-10 VfL Wolfsburg - FSV Mainz 2 - 2
1996-08-10 VfL Wolfsburg - FSV Mainz 5 - 4
2004-10-30 VfL Wolfsburg - FSV Mainz 4 - 3

Mój typ : 1
Kurs : 2.03 zł (Profesjonal)

Pozdrawiam

el_fenomeno 0

el_fenomeno

Użytkownik
Reaction score