>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

30 kwietnia ominięcie

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Jak wszyscy zainteresowani wiedzą, do 30 kwietnia można było się w bwin rejestrować, co i ja zrobiłem, niestety nie złożyłem depozytu. Czy jest możliwość ominięcia tego, że teraz nie mogę złożyć pierwszego depozytu?

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jak wszyscy zainteresowani wiedzą, do 30 kwietnia można było się w bwin rejestrować, co i ja zrobiłem, niestety nie złożyłem depozytu. Czy jest możliwość ominięcia tego, że teraz nie mogę złożyć pierwszego depozytu?
Mam podobną sytuację z partybet która do bwin należy. Jak się założyło konto przed 1 maja ale depozytu nie zrobiło to już te konto nie nadaje się do grania, ci co zrobili pierwszy depozyt przed 1 maja mogą grać.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Bez sensu.

Teraz ominiesz, trochę pograsz, może nawet wygrasz i wtedy boom, Bwin Ci napisze, że nieregulaminowo założyłeś konto (złożyłeś depozyt) więc blokuje konto i zabiera całą kwotę (łącznie z wpłatą).

Jestem przekonany, że jeśli udałoby Ci się jednak to obejść to tak właśnie by było.

Na moje to poszukaj innego bukmachera internetowego, są dużo lepsi.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@haker_dream w jednym temacie płaczesz że Ci jeden z bardziej renomowanych buków weryfikuję konto, a potem próbujesz kombinować w innym buku, no sory, takich kombinatorów jak Ty to niestety trzeba dogłębnie weryfikować!

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
@haker_dream w jednym temacie płaczesz że Ci jeden z bardziej renomowanych buków weryfikuję konto, a potem próbujesz kombinować w innym buku, no sory, takich kombinatorów jak Ty to niestety trzeba dogłębnie weryfikować!
Sorry, ale czy to coś złego mieć konta u różnych bukmacherów? W życiu piłeś też tylko jeden gatunek piwa? Swoje mądrości zachowaj dla siebie!

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Haker, raczej chodziło mu o to, że w jednym temacie żalisz się, że musisz weryfikować Swoje konto, a w tym szukasz sposobu, żeby zrobić innego bukmachera w wała - nie widzisz tu sprzeczności?
Nie chodzi o to, że grasz u wielu bukmacherów, tylko o to, że sam dajesz im podstawy do tego, żeby w przyszłości weryfikowali Twoje konto. Więc pretensji w innym temacie w związku z tym na przyszłość zgłaszać nie powinieneś.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Nie chcę zrobić bukmachera w wała, a raczej chciałbym mieć możliwość u niego pograć ;). Specjalnie zrobiłem konto jeszcze w kwietniu, by móc pograć, ale niestety nie wiedziałem o depozycie, co się wiąże z tym, iż pytam, czy można jakoś obejść to ;).