Leverkusen - Bayern
Powyżej 3.5 goli 1.85 @efortuna
Nie ma co się zbytnio rozpisywać, tylko trzeba grać bramki w tym spotkaniu. Po jednej i drugiej stronie maszynki do kręcenia overów, ostatnio Leverkusen zaliczył co prawda skromne 1:0 z Freiburgiem, ale tam już przed meczem Peter Bosz narzekał na zbyt krótki odstęp między meczami i wystawił troche rezerwowy skład od początku. Tutaj od początku ma wystąpić najmocniesza 11 z Bellarabim, Amirim czy Havertzem na czele. Aptekarze u siebie mega ofensywni, otwierają się bardzo szybko, a po drugiej stronie Lewy i spółka będą odpowiadali. Dla mnie sporo bramek tu będzie, zresztą Leverkusen walczy o top4, więc będzie walka o pełną pule.
Frankfurt- Mainz
Frankfurt powyżej 1.5 gola 1.75 @efortuna
W meczach Frankfurtu po przerwie spowodowanej wirusemm padło najwięcej goli. Ja tutaj gram minimum 2 bramki gospodarzy, bo nie dość, że Mainz gra słabo w obronie to na ten mecz wypada dwóch defensywnych graczy - Baku za kartki i Hack z powodu kontuzji. Dodatkowo trzeba dodać, że od 4 meczy w bramce gości gra młodziutki wychowanek bo podstawowy nabawił się kontuzji. Dodatkowo według
bundesliga.com od początku Adi Hutter ma wystawić formacje 3-4-3, z dowoma nominalnymi napastnikami Dostem i Silvą, a wspierać ich ma kapitalny ostatnimi czasy Kostić. Ostatnio u siebie Freiburg zmietli, co prawda zremisowali, ale oddali w tym meczu aż 35 strzałow !!! Dla mnie te 2 gole gosodarzy do minimum.
Fortuna- Hoffenheim
Fortuna lub remis i powyżej 1.5 gola 1.85 @forbet
Fajna kombinacja na to spotkanie, tym bardziej, że popularne Wieśniaki ostatnio nie zachwycają. Tam połowa graczy w ataku jest kontuzjowana bo Belfodil, Kramaric i Adamyan, a do tego ostatnio wypadł im Larsen.
Fortuna przegrała ostatnio z Bayernem, ale ich gra naprawde wygląda teraz dobrze, jest ten kapitalny Tommy, który ciągnie zespół. Tutaj musza pokusić się o pełną pule, przeciez są w strefie spadkowej, a po tym meczu zostaną im 4 mecze, w tym z Lipskiem o BvB.
Dortmund- Hertha
Druga połowa pow 1.5 gola 1.60 @efortuna
Hertha gra kapitalnie po przerwie i jest największym zaskoczeniem, Ibisevic pomimo swojego wieku, gra, wystawia się, bierze całą odpowiedzialność, nie dziwie się, że dla Piątka nie ma miejsca w wyjściowej 11. Najwazniejsza informacja to taka, że Hummels pauzuje za kartki, a więc jedyny środkowy obronca, według
bundesliga.com ma go zastąpić Can... Obie druzyny lubia się rozkręcać po przerwie więc zagram minimum 2 bramki..
Ja tutaj zagram bramki, dodatkowo jakiś bts.