>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

3 razy zle wpisany pin na MB, co dalej?

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Witam. Mam pytanie. Zle 3 razy wpisalem pin, co teraz? Karta zablokowana, tak pisze w bankomacie. Napisac do skrilla i odblokuja? Czy jak to dziala? Dzieki z gory za odpowiedz. P.S. I ile czeka sie na odblokowanie? ;)

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Teraz gdy wprowadzam poprawny pin piszę mi, że wykorzystałem maksymalną ilość źle wpisanych pinów...

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
[email protected] napisz ze że źle wpisałeś pin i chcialbys odblokowac kartę. troche to potrwa, mozesz jeszcze zadzwonic na podany na stronie numer i poprosic o rozmowę z polskim supportem. Ja kiedys tak samo źle wpisałem pin i jak do nich zadzwonilem to mi kazali napisac na ten adres prosbe o odblokowanie karty. Czekałem około 2 tygodni. Miało być dużo szybciej odblkowane bo z tego co mi mówili przez tel miało trwac dwa dni widocznie im się nie śpieszy, może teraz coś się zmieniło ale wątpie.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
[email protected] napisz ze że źle wpisałeś pin i chcialbys odblokowac kartę. troche to potrwa, mozesz jeszcze zadzwonic na podany na stronie numer i poprosic o rozmowę z polskim supportem. Ja kiedys tak samo źle wpisałem pin i jak do nich zadzwonilem to mi kazali napisac na ten adres prosbe o odblokowanie karty. Czekałem około 2 tygodni. Miało być dużo szybciej odblkowane bo z tego co mi mówili przez tel miało trwac dwa dni widocznie im się nie śpieszy, może teraz coś się zmieniło ale wątpie.

Próbowałem tam zadzownić, ale samo oczekiwanie to 10 złotych w plecy, a dodatkowo mnie rozłączyło samo od się. Napisałem już 5 mail&#39;li i nic... Super. Kasa ciągle zablokowana i tyle.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Próbowałem tam zadzownić, ale samo oczekiwanie to 10 złotych w plecy, a dodatkowo mnie rozłączyło samo od się. Napisałem już 5 mail&#39;li i nic... Super. Kasa ciągle zablokowana i tyle.

Pamiętaj,że każdy następny mail przesuwa Twoją sprawę na koniec kolejki.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mleczu +1 Punkty (Dzięki i tak za pomoc :))
mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Pamiętaj,że każdy następny mail przesuwa Twoją sprawę na koniec kolejki.

Każdy kolejny mail ma nowo otwartą sprawę przecież. Ostatni raz jak pisałem mail&#39;a do nich to otrzymałem odpowiedź w ciągu 30h bodajże, a teraz? Czekam i czekam. No cóż, poczekam na piątku, bo naprawdę sprawa mnie nagli, a tutaj oczekiwania na jakikolwiek kontakt i cisza w eterze niestety. ;-)

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Musisz sie uzbroic w cierpliwosc jezeli zalezy Ci na czasie daj sobie spokoj I nie licz na nich. Wkoncu odblokuja ale troche to potrwa, nie ma co sie denerwowac, trzeba czekac, jezli bys z nimi rozmawial zapewne dostaniesz informacje ze odblokuja bardzo szybko jednak tez bym na to nie liczyl

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Dzięki, rozumiem. Tylko, że jak na tak &quot;poważny&quot; serwis to trochę zwlekają. Mam nadzieję, że szybko odblokują :) Dzięki wszystkim i dam znać ile czasu musiałem czekać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kostek88 +3 Punkty (odblokowali Ci karte skrill?? napisz na [email protected])