Mallorca - Barcelona | Typ: obie strzelą - Kurs: 1,57
// Typ: Barcelona - Kurs: 1,50
WYNIK 0-1
Zastanawiałem się co lepsze: obie strzelą (1,57), over 2,5 (1,5) czy czyste zwycięstwo Barcy (1,5). Zdecydowałem się na ten typ, bo w końcu to jest najlepszy kurs, a wszystkie opcje są bardzo prawdopodobne. Wątpię żeby Barca sama strzeliła 3 gole.
Dlaczego Mallorca strzeli? Bo gra kapitalnie u siebie, bo od wielu lat jest to jej najlepszy sezon, bo strzeliła gola w każdym z 13 spotkań na własnym terenie, bo jest w kapitalnej formie, bo defensywa Barcelony nie jest niezniszczalna, bo Mallorca ma Webó, Aduriza i Valero.
Dlaczego Barcelona strzeli? Bo jest najlepszą drużyną na świecie, bo spośród 27 spotkań ligowych tylko raz nie zdobyła gola, bo w tym sezonie Real jest wreszcie godnym przeciwnikiem i każdy punkt jest na wagę złota, bo wreszcie Messi to nadczłowiek (25 goli w 25 meczach), a Ibrahimović też umie strzelać.
To tyle, oczywiście boję się jedynie o gola gospodarzy, jednak myślę, że uda im się strzelić choćby jednego gola. Poza tym zagram na samą Barcę, bo to co ostatnio robią przechodzi ludzkie pojęcie.