Popieram kolegę wyżej z typem na bramki w meczu Mainz - Hoffenheim, sam miałem pisać o tym meczu, ale już mnie uprzedził kolega więc tylko mogę powiedzieć, że w pełni się z tym zgadzam.
Schalke - Werder Brema
Werder Brema @2.90 forBet
Werder Brema powyżej 1.5 bramki @2.60 forBet
Konsenkwentnie idę przeciwko Schalke, w ostatnim meczu z Dusseldorfem dało to ładny zysk.
Widoków na lepsze jutro w Schalke ciężko znaleźć, tak jak już pisałem wcześniej, z gry wypadły dwie najważniejsze postacie czyli Harit i Serdar. Schalke jest w głębokim kryzysie i nic nie wskazuje na to by miało się to zmienić do końca sezonu, na całe szczęście dla nich w zeszłej rundzie zdobyli punktów, że mimo tak fatalnej postawy spadek im nie grozi. Nie wiem co jeszcze można o nich powiedzieć, chyba tylko przypomnieć, że mają problemy z bramkarzami oraz z obroną która niekiedy sama asystuje przy bramkach dla rywali.
W Bremie pojawiło się światełko w tunelu, dwa ostatnie spotkania to wygrana szczęśliwa z Freiburgiem 0-1 na wyjeździe oraz remis Moenchengladbach 0-0 na własnym stadionie po naprawdę niezłym meczu, mieli kilka okazji do zdobycia jednak Sommer w tym meczu bronił bardzo dobrze. Widać w grze Werderu światełko w tunelu i coraz lepszą grę w ich wykonaniu. Liczę, że Werder podtrzyma dobrą passę w meczach rozgrywanych w Gelsenkirchen, na 5 ostatnich spotkań wygrali 4 razy, Werder w tym sezonie o wiele lepiej spisuje się na wyjazdach.
Sytuacja w tabeli robi się coraz gorętsza i tylko wygrana przybliża ich do utrzymania.
No powiem Ci , że jest blisko, 7 żółtek w pierwszej połowie nastraja optymistycznieDyscyplina: Piłka nożna - Niemcy - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Mainz - Hoffenheim
Typ: w meczu będzie czerwona kartka
Kurs: 5,15
Bukmacher: STS
Analiza:
To spotkanie wygląda na takie, w którym może naprawdę dużo się dziać. Obie drużyny nalezą raczej do tych, które się nie patyczkują, grają ostro i lubią łapać kartki. U obu drużyn daleko nie trzeba szukać takiego meczu, gdyż wystarczy spojrzeć na ostatnie spotkanie Mainz oraz na ostatni mecz Hoffenheim. Mainz grało z Union Berlin i tam kartek nie brakowało, była też pokazana czerwona kartka dla Unionu. Niezwykle ciekawy był mecz Hoffenheim z FC Koln, gdyż tam aż roiło się od kartek. Już w 26 minucie była czerwona kartka dla Koln. Hoffenheim zbierało żółte kartki i też się doczekali czerwonej, a było to na początku drugiej połowy. W sumie Hoffenheim w tamtym meczu otrzymali aż sześć żółtych kartek. Według mnie w tym spotkaniu może zostać pokazana czerwona kartka.
według mnie nie spadną, sprawdziłem sobie terminarz drużyn od 12 w dół, czyli o punkt więcej niż ma obecnie Union, Gikiewicz i spółka mają teoretycznie jeden z najłatwiejszych terminarzy z drużyn walczących o utrzymanie, poza tym będzie jeszcze dużo meczy bezpośrednich pomiędzy walczącymi ekipami.Propozycja typu długoterminowego: Union Berlin spadnie z ligi.
Fatalna forma, tarcia w zespole. 5 ostatnich spotkań; 1 zdobyty punkt.
Kurs; 18
ostatni raz Ci przypominam, że takie posty bez żadnych argumentów nic nie wnoszące do tematu będą usuwane, poza tym to raczej powinno być poruszane w tym temacie, a nie w z typami i analizami konkretnej kolejki.Myślicie, że Fortuna spadnie z Bundesligi ?