Zanim coś napisze na temat Wolfsburg to może wrócę jeszcze do spotkanie Schalke. Zgodzę się z wami, że będzie to trudny mecz, ale tu nie oto chodzi; Rangnick przyszedł do Schalke po to, żeby na ligowym podwórku S04 spisywało się o wiele lepiej, bo gdyby zależało im bardziej na
LM i awansie do półfinału to zostawili by sobie Magatha i mieli by na pewno większe szanse na wyeliminowanie Interu. Po drugie jak dziś Schalke nie wygra to życzę powodzenia z Interem, dlaczego bo uważam, że Schalke jest słabszą drużyną niż Inter i żeby w ogóle mogli z Włochami rywalizacji, potrzebują impulsu, dobrego meczu, który da im pewność siebie. I jeszcze zapomniałem w ty spotkaniu w ataku z Raulem zagra Gavranovic, który ma naprawdę ma potencjał w sobie i braku Hantera S04 nie odczuje, a co do słabej dyspozycji Huntelaara to szarpią go kontuzje i to jedyny powód złej skuteczności i zapomnieliście że już jakiś czas nie gra. Wydaje mi się, że kolejka nie jest kolorowa i typ jaki zaproponowałem jest najrozsądniejszy.
Wiec tak, przede wszystkim atut własnego boiska wydaje mi się tutaj kluczowy. Wilki czyli największe rozczarowanie tego sezonu BL, podejmują najsłabszą drużynę rundy wiosennej Eintracht. Gospodarze obecnie okupują strefę spadkową, wiec włodarze zatrudnili człowieka który wcześniej odnosił sukcesy z tą drużyną czyli Magatha - Magath receptą na utrzymanie, powiem szczerze ciekawe, ale z drugiej strony czemu nie, Wilki tak naprawdę dysponują mocnym składem i niespodzianką jest pozycja jaką zajmują, gdyż przed sezonem owa drużyna aspirował do walki o europejskie puchary. No ale mówi się cóż i gra się dalej, w tej chwili Wolfsburg ma za sobą czarną serię wcześniejszych spotkań, ale Eintracht ma jeszcze gorszą

, tak że uważam że Diego i Magath wygrają ten mecz, bo niemożliwe jest żeby VFL w takiej sytuacji tego nie zrobi, po prostu byłby to gwóźdź do trumny. Frankfurt ostatnio wygrał 2-1 z St.Pauli po dwóch golach Theofanisa Gekasa, ale to już nie jest ten sam Gekas, który w jesiennej rundzie grał na jak to mówił Beenhakker international level.
Wolfsburg-Frankfurt Typ:1 Kurs:1.8