>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

25 $ ZA FREE na NETELLERA !!

Status
Zamknięty.
D 0

drozdaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie, zachęcam do rejestracji na LTDPoker. Wybierzcie podczas rejestracji Mansion. Jest to Poker Room, gdzie sa zaklady sportowe, casyno oraz poker. Super bo dostając te 25 $ z LTDPoker na Netelera ZALECANE jest wpłata całej kwoty do Mansion. i Dalej z bonusów bedziecie mogli kożystać a naprawde jest ich ogrom. Oczywiscie mowie ze BEZ DEPOZYTU...Uwaga napierw wejdz na http://www.mansion.com zarejestruj sie zapamietaj lub spisz na kartce Twoj Nick oraz Accound Number. i Zarejestruj sie z tego linku: http://www.ltdpoker.com w LTDPoker. Wybierz Mansion. i podaj swoje DANE: Najlepiej polecam Netellera bo szybciej tam kasa wpłynie !! AHA NAJWAZNIEJSZE NETELLER MUSI BYC MIN PREMIER !! Dla niewiedzacych jest to konto po weryfikacji Swojego Banku !! Pozdrawiam w razie pytan pisac na

D 0

drozdaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze Chciałbym dodać, iż proszę mnie poinformować na Meila jak, otrzymacie na Netelera kase oraz gdy już ją wpłacicie do Mansiona. Wtedy podam wam link na 50 $ na Netellera !! Pozdrawiam

lukaway 0

lukaway

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a po jakim na moneybookers ?? jezeli wogole dodają ??

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Mam pytanie, czy jak tą kase dostane, to jest obowiazek, wplacic ja na tego pokera czy moge gdzie indziej np BAH.

Z 0

zachargks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak wybrałem opcje wpłaty na moneybookers to gdzie mam na swoim koncie na MB znaleźć coś takiego jak Account No????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Czy wogole ktos dostał tą kasę i zy ktoś wreszcie odpowie na zadane pytania?

T 0

tubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gosciu dal link ze swojego polecenia i dostal hajs za free za wasza rejestracje...

Z 0

zachargks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dlatego jak sie rejestrowałem nie podałem refa a link pochodził z głównej strony także na mnie nie zarobił ale dac mu bana bo ta promocja jest UJA warta i cos tu śmierdzi wałem miał odpisywac na pytania a nie odpisuje dla mnie jakiś oszust :/

Status
Zamknięty.