Witam !
Powie mi ktoś jak to będzie z meczem Werder Brema vs Frankfurt? Przez to, że przesunęli mecz z
LE gdzie akurat gra Eintracht to piłkarze tego klubu będą grać dziś w piątek i od razu w niedzielę...przecież to jest bardzo mało odpoczynku, a pamiętajcie że oba wyjazdy więc same podróże to już nie wspomnę.
Może warto zatem zagrać coś na gospodarzy? Werder jest na dole tabeli więc "muszą" zacząć punktować jak myślą o zostaniu w Bundeslidze.
No i jeszcze jedna kwestia...nie wiem nic o układzikach itd ale ten sam pojedynek jest w tygodniu w Pucharze Niemiec ^^ , może zrobią tak że w lidze Frankfurt odda im punkty, bo nie oszukując się to na puchary już mają ciężko bo są w środku tabeli, a Werderowi po co puchar?...lepiej się skupić na lidze bo tam mają problemy (2 miejsce od końca....) a zarząd klubu chyba wolałby żeby nie spadli do niższej ligi niż zajść dalej w pucharze (a wygrać puchar to chyba by nie dali rady bo tam pewnie Bayern dojdzie do finału ).
Ten DFB Pokal grają w środę więc można powiedzieć, że w ciągu 6 dni zagrają 3 mecze

( prawie jak w Anglii

)
Żeby nie było bez typu to myślę, że warto pograć zatem na Werder @ 1.80 (DNB) w razie czego jakby jednak moje przeczucia się nie sprawdziły to się zabezpieczam zwrotem
Bukmacher @
lvbet