>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

23. kolejka I ligi (24.03-26.03.2017)

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W Winmasters

Kto awansuje? A kto spadnie? - zapraszam do dyskusji w temacie:
http://forum.bukmacherskie.com/f345/i-liga-dyskusje-transfery-informacje-sezon-2016-2017-a-135251.html

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI NA TEMAT 23 KOLEJKI!​

cubson83 51

cubson83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Podbeskidzie- Stomil 1
⛔ wynik 2-2 awnasu Podbeskidzia w tym sezonie nie będzie
Moim zdaniem kurs na zwycięstwo Górali naprawdę wart ryzyka. Podbeskidzie wygrało u siebie z Chrobrym, więc przełamało bardzo długi okres meczów u siebie bez zwycięstwa i powinno być dobzrze. Stomil rozgromił Znicz 5-1 u siebie, głównie dzięki postawie rewelacyjnego w tym meczu Kuna. Oponiarze niby na wyjazdach zremisowali z Katowicami i Sosnowcem, ale każdy wie, że te drużyny grają bardzo nierówno.

Wisła Puławy- Chojniczanka 2
⛔ wynik 0-0 Puławy będą walczyć do końca o utrzymanie

Czas na przełamanie Chojniczanki po serii remisów, gra ich nie wygląda źle. Puławy jak dla mnie drużyna bardziej wyjazdowa.
GKS Tychy-Bytowia 1 ✅ wynik 1-0

W teorii Bytowia posiada dużo silniejszy skład, ale wyjazdowo prezentuje się słabiutko. Co prawda nastąpiła zmiana trenera – Stawski zastąpił Kafarskiego, ale nie sądzę, żeby nastąpiła duża zmiana w sposobie gry, bo Stawski był dotychczas drugim trenerem. Z kolei Tychy też na wyjazdach grają totalną padakę, więc gdzie mają wygrywać jak nie u siebie?

Sandecja-Kluczbork 1 lub handicap 0-1 kurs 2,55 fortuna
✅ 4-1

Sandecja u siebie bardzo groźna dla wszystkich, na wyjazdach niestety nie potrafią tego jeszcze zaprezentować. Potwierdzenie powyższego może stanowić mecz z Sosnowcem- ekipą bijącą się o awans (5-0). Kluczbork każdy wie w jakim miejscu jest, punktów musi poszukać w innym meczu.

Stal Mielec-Wigry Suwałki obie drużyny strzelą bramkę kurs 1,7 fortuna
✅ wynik 2 - 1
Jak dla mnie mecz najtrudniejszy do wytypowania w tej kolejce, każda z drużyn ma swoje argumenty, Wigry dobra forma wyjazdowa i realne szanse na awans, Stal walka u siebie do upadłego, pokonali już u siebie innych pretendentów do awnasu, m.in. Sosnowiec i zawsze groźną Miedź, która moim zdaniem awansuje.

Znicz Pruszków-GKS Katowice mecz przełożony &lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Podbeskidzie Bielsko Biała - Stomil Olsztyn
typ: 1
kurs: 1,95
sts

Mecz bardzo ciężki do wytypowania. Moim zdaniem większe szanse mają gospodarze. Olsztynianie wygrali zaledwie jeden wyjazdowy mecz. Miało to miejsce w sierpniu kiedy to ograli 3-0 słabiutki tego sezonu Znicz. Stracili oni aż siedemnaście goli w meczach granych po za domem. Podbeskidzie zas przełamało niedawno swoją tragiczna passę domowych spotkań bez wygranej. Ostatnie dwie domowe potyczki to dwie wygrane z Bytovią i Chrobrym. Nie przemawia do mnie wygrana Stomilu 5-1 ze wspomnianym już zniczem gdyż Pruszkowianie na wiosnę grają tragicznie. Ugrali ledwie dwa oczka. Najbardziej prawdopodobna wydaje mi sie wygrana podopiecznych Kociana.

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
12:45 Wisła Puławy - Chojniczanka
Typ: 1
Kurs: 3.75
buk: bet365
Wynik: 0:0 ⛔

Czy po pięciu remisach z rzędu ekipa Chojniczanki będzie chciała zdobyć w końcu trzy punkty?. Myślę, że ten zespół swoje w tym sezonie już ugrał. Teraz regularnie gubi punkty aby spaść z fotela lidera i nie awansować do ekstraklasy. W tym klubie niema tyle pieniędzy i stadionu aby grać w ekstraklasie. Dlatego też myślę, że większość ludzi jest po prostu zadowolona z 1 ligi, a obecna sytuacja czyli lider pozwala im regularnie gubić punkty. Dlatego też gram na gospodarzy, którzy potrzebują punktów. Wisła Puławy po 22 kolejkach Nice 1 Ligi zajmuje 13 pozycję i do liderującej Chojniczanki traci 14 punktów. Liderem zespołu gospodarzy jest Sylwester Patejuk. Były zawodnik m.in. Śląska Wrocław w tym sezonie zdobył już 11 bramek i jest wiceliderem klasyfikacji strzelców Nice 1 Ligi. Sam Patejuk chyba lubi grać przeciwko Chojniczance, bo jesienią w Chojnicach dwukrotnie trafił do siatki. W zespole gości zabraknie Pawła Zawistowskiego oraz Jacka Podgórskiego czyli podstawowych zawodników Chojniczanki. Największym mankamentem drużyny gospodarzy jest to, że ekipa z Puław częściej punktuje na wyjazdach niż na własnym obiekcie. U siebie Wisła zdobyła 10 punktów na które złożyły się tylko 2 wygrane i 4 remisy. Ostatni raz u siebie Wisła wygrała w 14. kolejce pokonując GKS Tychy 2:1. Teraz czas na poprawę tych statystyk i odbicie się od dna tabeli odnosząc ważne zwycięstwo. Transmisja o 12:45 w Polsacie Sport.

szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
Wisła Puławy 1x @ 1.83
Wszyscy stawiają na gości. Ja gram gospodarzy.To jest I liga , tu się dzieją cuda tym bardziej w rundzie rewanżowej. Ja Chojniczanki nie widze w Ekstraklasie.

Sandecja Nowy Sącz @ 1.61

Mają niezłą paczke,sa mocni a Kluczbork ma pewny spadek.
Bytovia x2 @ 1.60
Tychy dla mnie kolejny pewniak do spadku. Są po prostu beznadziejni i mają zdecydowanie słabszy skład od Bytovii
Stal - Wigry cieżko tu cokolwiek wytypować,nie mam kompletnie pomysłu ale pierwsza myśl to remis i tak chyba typuje
kurs 3.20

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cubson83 +3 Punkty
stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice/Torun
12:45 Wisła Puławy - Chojniczanka
Kurs: 3.75
buk: bet365
Wynik:​

Czy po pięciu remisach z rzędu ekipa Chojniczanki będzie chciała zdobyć w końcu trzy punkty?. Myślę, że ten zespół swoje w tym sezonie już ugrał. Teraz regularnie gubi punkty aby spaść z fotela lidera i nie awansować do ekstraklasy. W tym klubie niema tyle pieniędzy i stadionu aby grać w ekstraklasie. Dlatego też myślę, że większość ludzi jest po prostu zadowolona z 1 ligi, a obecna sytuacja czyli lider pozwala im regularnie gubić punkty. Dlatego też gram na gospodarzy, którzy potrzebują punktów. Wisła Puławy po 22 kolejkach Nice 1 Ligi zajmuje 13 pozycję i do liderującej Chojniczanki traci 14 punktów. Liderem zespołu gospodarzy jest Sylwester Patejuk. Były zawodnik m.in. Śląska Wrocław w tym sezonie zdobył już 11 bramek i jest wiceliderem klasyfikacji strzelców Nice 1 Ligi. Sam Patejuk chyba lubi grać przeciwko Chojniczance, bo jesienią w Chojnicach dwukrotnie trafił do siatki. W zespole gości zabraknie Pawła Zawistowskiego oraz Jacka Podgórskiego czyli podstawowych zawodników Chojniczanki. Największym mankamentem drużyny gospodarzy jest to, że ekipa z Puław częściej punktuje na wyjazdach niż na własnym obiekcie. U siebie Wisła zdobyła 10 punktów na które złożyły się tylko 2 wygrane i 4 remisy. Ostatni raz u siebie Wisła wygrała w 14. kolejce pokonując GKS Tychy 2:1. Teraz czas na poprawę tych statystyk i odbicie się od dna tabeli odnosząc ważne zwycięstwo. Transmisja o 12:45 w Polsacie Sport.

Skad masz informacje ze nie ma na cos pieniedzy? Wlasnie wrecz przeciwnie i przy awansie pieniadze sie znajda i na remont stadionu i na gre w Ekstraklasie wiec chociaz poczytaj i nie wprowadzaj ludzi w blad. ????

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Skad masz informacje ze nie ma na cos pieniedzy? Wlasnie wrecz przeciwnie i przy awansie pieniadze sie znajda i na remont stadionu i na gre w Ekstraklasie wiec chociaz poczytaj i nie wprowadzaj ludzi w blad. ????

Info telefoniczne.

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, I liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: MKS Sandecja Nowy Sącz - MKS Kluczbork
Kurs: 1,51
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Co tu dużo pisać Sandecja to zdecydowany faworyt w tym meczu ale wcale tutaj nie muszą mieć łatwo. Kluczbork zdecydowanie odstaje w tej lidze i na wyjazdach również jest najgorzej grającym zespołem notując 3 remisy i 8 porażek. Gospodarze u siebie grają bardzo pewnie zwłaszcza w ostatnich meczach i do tej pory zanotowali 6 zwycięstw, 3 remisy i 1 porażkę. Kluczbork nie ma już nic do stracenia i to może okazać się ich najgroźniejszą bronią. Według mnie Sandecja sporo się namęczy w tym spotkaniu i to wcale spacerek nie będzie ale ostatecznie zakończy mecz zwycięsko. Pod względem kadrowym, formy i tabeli wszystko przemawia za gospodarzami. Jednak jak pisałem wyżej goście już nie mają nic do stracenia, bo raczej ten zespół nie ma szans na utrzymanie i zagra po prostu bez presji, co może okazać się ich najgroźniejszą bronią. Uważam, że Sandecja wygra ale rywal napędzi im sporo strachu i łatwy mecz to dla gospodarzy nie będzie, także uważałbym z tymi handicapami.
✅ 4-1

szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
to musisz zmienic informatora. Lepiej madrze milczec niz glupio gadac

Nie oszukujmy się że nie awansujecie.Nie takie przypadki Iliga zna. Dla mnie awansuje GieKSa i Górnik. Zagłębie jest za słabe,Miedź będzie walczyć jeszcze. Chojniczanka ma mocny skład ale nie...

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Generalnie zalecam spokój. 12 kolejek do końca, między 1 , a 9 ekipą jest 7 punktów różnicy, generalnie ktoś wygra 2-3 mecze z rzędu i wbije się na czoło tabeli.

Co do Chojniczanki, to nie po to ściągali Golańskiego(tak wiem, że nie gra), żeby zadowalało ich 4-5 miejsce w tabeli, a moim zdaniem taki gracz za frytki nie gra także z tą kasą może być różnie, ale skoro jest info, to nie neguję.

W kolejnej kolejce grają z Miedzią, jest okazja do przełamania się. Ostatnie 5 spotkań to 5 remisów, trochę pech, ale też regularnie punktują.

Zobaczmy. Może się okazać, że wygrają 2 razy pod rząd i odjadą stawce.

cubson83 51

cubson83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Jak dla mnie Miedz ma ekipe i doswiadczonego trenera na awans.Odnosnie Golanskiego to zadne wzmocnienie,wrecz przeciwnie....

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szwedzik +4 Punkty (Dokładnie :-))
szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
Co do Chojniczanki, to nie po to ściągali Golańskiego

A dla mnie to coś zupełnie odwrotnego. To dla Golanskiego ciepla posada z dobrą wypłatą. Takie błędy robiło wiele klubów z I ligi które coś tam myślały o awansie. GKS tez zatrudniał doświadczonych zawodników z Ekstraklasy,Miedz to samo. Co z tego wyszło ?Ci zawodnicy to totalna beznadzieja. I liga jest tak żenująca ,beznadziejna i nieprzewidywalna że ją uwielbiam. Śledze ją &quot;dokładniej&quot; od 10 lat i cały czas mnie potrafią zadzwić ale jednak wiele rzeczy już znam.

Status
Zamknięty.