Milan - Napoli
Typ: BTTS @1.71 Pinnacle
Milan - Napoli
over 2.5
1.90
Bwin
Zgadzam się z wami, też wychodzi mi mecz ze sporą ilością bramek. Defensywa zwłaszcza Napoli mocno przetrzebiona, do tego Hysaj mówiąc łagodnie nie jest w najlepszej formie. Z Sampdorią samobój, z Pescarą faul na karnego i teraz gdy miał być pewnym punktem przy braku K2 i Ghoulama zawodzi. Reszta formacji strasznie wątła, Tonelli oprócz bramek drewno, Strinić pewnego poziomu nie przeskoczy. Mam nadzieje, że w środku pola zacznie Zieliński w miejsce Jorginho bo jak będzie inaczej to znowu można mieć spore obawy jak będzie środek funkcjonował. Na ten moment
trójka, która powinna grać i wydaje się być najsilniejszym zestawem to Zieliński - Diawara - Hamsik, a na razie widzę że prognozowany jest brak Diawary i walka między Zielińskim i Allanem z większą dozą prawdopodobieństwa, że od początku zagra Polak.
Milan ostatnio po "dwumeczu" z Torino dwa razy zaczynał od straty bramki i dwa razy udało się strzelić po bramki. Oglądałem tylko jeden z tych meczów ten w ramach
Coppa Italia i co można powiedzieć to na pewno pierwsze 30 minut bezsprzecznie pod dyktanto Toro. W drugiej połowie zaś miażdżąca przewaga Milanistów. I oni mają problem bo wypada ze środka pola Loca i ze stopera Romangoli a to jednak spory problem. Dwie wiodące jednostki w swoich formacjach, zobaczymy jak to będzie funkcjonować. Prawda jest taka, że Napoli z nikim dobrym jeszcze nie grało w tym roku a stracili w każdym pojedynku bramkę a mówimy to o takich tuzach jak Sampdoria, Spezia i Pescara, mocno zastanawiające.
Następna sprawa to jak te dwie ekipy rozgrywają hitowe spotkania. Milan na SanSiro dobre wyniki: 1-0 Juventus, 2-2 Inter czy 2-0 z Lazio. Napoli z kolei w meczach z czołówką robiło praktycznie same overy. Od 1-3 z Romą, 3-0 z Interem czy 1-2 z Juventusem po 3-3 z Fiorentiną. Sporo bramek. Pamiętamy dobrze co się działo w pierwszym meczu i jakie show zrobił Milik, później nagły powrót Milanu i 2-2 po niespełna 60 minutach. Widzi mi się takie 2-1, ale dla kogo to jestem wstanie powiedzieć.
Over 2,5 + BTS @ 2,05 Bet365
1-2
Dobry mecz, sytuacji od groma spokojnie mogło jeszcze drugie tyle bramek wpaść + Mertens skończyłby z hattrickiem. Wszystko planowo, Tonneli jeden wielki chaos, Hysaj objeżdżany przez Bonaventurę i z drugiej strony to samo z Calabrią i Gomezem.