Borussia- Mainz
Typ: Reus zdobywcą bramki
Kurs: 2,05
Bet365
Borussia po wygraniu w ostatniej kolejce meczu dzisiaj podejmuje Mainz i nie ma innej możliwości niż wygrana która pozwoli wlać w serca kibiców BVB nadziei na lepsze czasy. Jak wiadomo w Borussi po odejściu Lewego nie ma kto strzelać bramek, pozyskani przed sezonem napastnicy nie spełniają oczekiwań. Kilka dni temu najlepszy gracz Dortmundu Marco Reus przedłużył kontrakt i teraz może się skupić na walce o utrzymanie (moim zdaniem Borussia awansuje do europejskich pucharów) w poprzedniej kolejce bramkę strzelił i w tej kolejce również to uczyni.
Proponuje również zagrać under 2,5
Hoffenheim - Werder
Ekipa Hoffenheim w roli dość zdecydowanego faworyta kursowego. Może się to okazać bardzo złudne. Werder nie jest drużyną, która "leży" Wieśniakom.
![]()
Zaledwie jedna wygrana w 14 spotkaniach to stanowczo za mało, by rozważać wchodzenie w Hoffe po takim kursie.
Po drugie ekipa z Bremy bardzo dobrze zaprezentowała się w meczu z Herthą. Stłamsili berlińczyków, totalnie dominując, zatem forma jest.
W tym mecz widzą mi się dwa bety: pierwszy z racji dużej różnicy kursowej idę w stronę Werderu, a drugi to liczba bramek. Obie drużyny nie posiadają solidnych defensyw. Hoffenheim nastawiony u siebie bardzo ofensywnie zatem powinno być otwarte widowisko, lecz kurs na powyżej 2.5 bramki, nie rozpieszcza, dlatego pozostanę tylko przy pierwszym becie
Werder X2 2.1- kurs zaczerpnięty z Bwin
zaciekawiło mnie także h2h w meczu Koln - Stuttgart
![]()
Jak widać dość specyficzne.
Co ciekawe, w tym sezonie, Kolonia na 22 zdobyte punkty zaledwie 6 zdobyła na własnych śmieciach. Z kolei VFB jest jedną z najlepiej punktujących drużyn po za domem.
VFB X2 1.62- kurs zaczerpnięty z Bwin
zgadzam się, a na dodatek Wilki na wyjeździe to całkiem inna drużyna niż na własnym boisku. Na wyjazdach strasznie się męczą, czego dowodem jest spotkanie z Frankfurtem. Ja czuje tutaj bramki obu ekip, czyli BTS do gry. Na rożne też na live można zapolować.Widzę, że idziecie w stronę Wolfsburga, jednak BayArena jest mało przychylna dla Wilków, w ciągu ostatnich 17 lat nie wygrali żadnego spotkania. W tym sezonie Leverkusen jest u siebie niepokonane. Ciężki mecz.