>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

20 PLN od paysafecard! Zasil Konto jak Telefon!

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdzajcie maile, bo Betsson podwaja 20pln przy doładowaniu paysafecard, jednak tylko dla odbiorców maili, bo każdy ma unikatowy, promocyjny pin.
A teraz moje pytanie odnośnie takich doładowań, gdyż nigdy nie korzystałem z tego:razz:. Rozumiem, że można to kupić tam gdzie doładowania do telefonów i to po prostu kupuje się &quot;doładowanie paysafecard za 20 pln&quot; ???

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Nie wszedzie gdzie sa terminale doladowujace telefony mozna znalezc paysafecard. Zobacz na ich stronie - tam wpiszesz miasto ktore cie interesuje i znajdziesz adresy punktow.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
obserwator-m +1 Punkty (thx)
K 13

koniak1x1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co zauważyłem we wszystkich społem jest do kupienia paysafecard

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co zauważyłem we wszystkich społem jest do kupienia paysafecard

A gdzie to zauważyłeś? Bo ja byłem w jednym takim sklepie i nawet nie wiedzą co to jest, a np. z Media Expert wycofali te karty.

K 13

koniak1x1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez jak pytalem w spolem to nie wiedzieli co to jest
to trzeba powiedzieć żeby wyszukała w tym swoim komputerku do sprzedaży kart operatorów sieci komórkowej

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to trzeba powiedzieć żeby wyszukała w tym swoim komputerku do sprzedaży kart operatorów sieci komórkowej

Tam właśnie 3 panie szukały i nie znalazły. ????

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
radze sie nie kierowac mapka na paysafecard.com bo sam szukalem punktów ktore byly na mapie a okazywalo sie ze jednak nie oferują kodow. Chodzic do pierwszego lepszego kiosku/sklepu gdzie maja terminal i sie pytac, tylko trzeba katowac sprzedawcow bo wiekszosc nie ma pojecia co to jest ;)