witam,
Temacik z kuponami które gram. Po wielu próbach różnych rozwiązań zacząłem systematycznie grać systemem 2z4. Po 24 kuponach jestem na plus 20zł hehe, śmieszna suma ale ważne że nie do tyłu. Bardziej traktuje to jako zabawę, która umila oglądanie meczyków w telewizji. Gram za drobne więc bez większych ciśnień. Nie oznacza to jednak że typ podaję z kapelusza. Każdy z typów jest na podstawie własnych analiz jednak nie mam czasu żeby dokładnie je opisywać i stąd podaje suche typy.
Głównie liczę na niespodzianki, wysokie kursy które wchodzą żadziej ale dają podwójną radość!! przy 2 trafionych spotkaniach przeważnie zwrot stawki lub niewielka strata. Wszystkie kursy z b365, chyba że w międzyczasie zmienię buka, to dam znać
Zaczynamy
KUPON 1
LIGA MISTRZÓW KOLEJKA 5 - grupy A i B
Porto - Dynamo Zagrzeb: typ: Porto -2,5 gola; kurs:2,10
Dynamo Kijów - PSG: typ Dynamo pierwsze zdobędzie gola; kurs:2,20
Schalke - Olympiakos: typ Olympiakos pierwszy zdobędzie gola; kurs:3,75
Arsenal - Montepellier: typ pierwsza połowa powyżej 1,5 gola; kurs:2,50
stawka 6zł
KUPON 2
LIGA MISTRZÓW KOLEJKA 5 - grupy C i D
Zenit St Petersburg - Malaga: typ: Zenit -1,5 gola; kurs:3,00
Anderlecht v AC Milan: typ Anderlecht pierwszy zdobędzie gola; kurs:2,10
Man city - Real Madryt: typ 2 połowa powyżej 2,5 gola; kurs:3,25
Ajax - Borussia Dortmund: typ Ajax wygra pierwszą połowę: kurs:4,00
stawka 6zł
cóż za początek:;/:
stan konta -12zł
Temacik z kuponami które gram. Po wielu próbach różnych rozwiązań zacząłem systematycznie grać systemem 2z4. Po 24 kuponach jestem na plus 20zł hehe, śmieszna suma ale ważne że nie do tyłu. Bardziej traktuje to jako zabawę, która umila oglądanie meczyków w telewizji. Gram za drobne więc bez większych ciśnień. Nie oznacza to jednak że typ podaję z kapelusza. Każdy z typów jest na podstawie własnych analiz jednak nie mam czasu żeby dokładnie je opisywać i stąd podaje suche typy.
Głównie liczę na niespodzianki, wysokie kursy które wchodzą żadziej ale dają podwójną radość!! przy 2 trafionych spotkaniach przeważnie zwrot stawki lub niewielka strata. Wszystkie kursy z b365, chyba że w międzyczasie zmienię buka, to dam znać
Zaczynamy
KUPON 1
LIGA MISTRZÓW KOLEJKA 5 - grupy A i B
Porto - Dynamo Zagrzeb: typ: Porto -2,5 gola; kurs:2,10

Dynamo Kijów - PSG: typ Dynamo pierwsze zdobędzie gola; kurs:2,20

Schalke - Olympiakos: typ Olympiakos pierwszy zdobędzie gola; kurs:3,75

Arsenal - Montepellier: typ pierwsza połowa powyżej 1,5 gola; kurs:2,50

stawka 6zł
KUPON 2
LIGA MISTRZÓW KOLEJKA 5 - grupy C i D
Zenit St Petersburg - Malaga: typ: Zenit -1,5 gola; kurs:3,00

Anderlecht v AC Milan: typ Anderlecht pierwszy zdobędzie gola; kurs:2,10