>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

2 konta u jednego bukmachera...

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcialbym zalozyc tutaj temat dotyczy on wielu osób bo wiekszosc zapewno z nas ma 2 konta u jednego bukmachera chodzby na brata,matke itd...Chcialbym tutaj wasze opinnie u ktorego bukmachera mozna takie konta zalozyc a u ktorego nie.
Z tego co ja zauwazylem najbardziej uczelni na tym punkcie sa 3 firmy:expekt,bet24.com, betway...
Jestem ciekaw co wy mysliscie na ten temat prosze o opinnie...

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno w Betsafe, tylko jeśli masz dwa konta nie możesz korzystać z tych samych promocji.

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam 2 konta w betssonie oba potwierdzone dokumentami i jest wszystko okej , wiec tam nie robia problemów.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
u jednego bukmachera chodzby na brata,matke itd...
Tutaj konkretnie chodzi raczej o konto na gospodarstwo domowe.Tj. jeśli nie mieszkasz z rodziną, a np. tata ma konto i Ty masz też konto o jednego bukmachera to można mieć u bukmacherów, można też korzystać z bonusów.
A jeśli chodzi o konto na jedno gospodarstwo [ na wielu członków rodziny ] to można mieć m.in w Unibecie, ale tej drugiej osobie już nie przysługują bonusy np. od pierwszej wpłaty itd.

J 0

jaarek03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam 2 konta na bwin, jedno na brata, drugie na mnie i dostałem bonus powitalny przy zakładaniu. na BAH też podobno dająbez problemu

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja właśnie zakładam na bwin, choć z tego IP było już zakładane i normalnie obowiązują bonusy, na tobet też można mieć 2 z jednego IP, ale tam dany bonus przysługuje raz na dane IP

mistrz246 7

mistrz246

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mrozy
w Unibecie, ale tej drugiej osobie już nie przysługują bonusy np. od pierwszej wpłaty itd.
Dokładnie, w Expekcie to sami jest.
Najlepiej jak chce się dostać drugiego bonusa to założyć konto u Cioci albo Wujka na niego i wtedy można obejść troche buka ????