Pełna oferta na środowe spotkania 2 rundy fazy grupowej Ligi Mistrzów:

William Hill
Zachęcam do dyskusji
???? tylko 3-0 na wyjeździe w Lidze Mistrzów to przeciez dobry wynik, niezależnie z kim. Rownie dobrze mozna powiedziec ze Bayern tylko 3-0 u siebie z CSKA Moskva ktore tez jest w slabej formie. Ja mysle ze najsprawiedliwszym (do czasu rozpoczecia meczu oczywiscie) wynikiem tutaj bedzie bramkowy remis, ale tego meczu nie gram, bo jest za trudny do typowania, wole siąść przed tv i liczyc na dobre widowisko, a takie niezaleznie od wyniku ono bedzie ????Manchester City - Bayern Monachium 2, 2.15
Dziwi mnie czemu większość na tym forum stawia na City, Bayern po pierwsze obrońca tytułu a po drugie ten zespół to klasa sama w sobie ( Muller, Robben, Ribery). City w pierwszym meczu tylko 3-0 i to ze słaba Viktorią Pilzno. Mój typ to Bayern Monachium ????
Dziwi mnie troche, że wszyscy tutaj typujący na ten mecz obstawiają czystą jedynke na Bayer. Bo tabela, bo wyniki, bo statystyki, bo Bayer gra u siebie... Jednak ja bym sie tym nie sugerował. Sociedad w tym sezonie przegrał tylko z Atletico, Barceloną i Szachtarem. Jednak kto oglądał mecz z tymi ostatnimi zapewne wie kto w tym spotkaniu dominował i kto bardziej zasłużył na wygraną. Oczywiście Hiszpanie. To oni przez większą część meczu nacierali na bramkę rywala i stwarzali sobie więcej sytuacji strzeleckich. Jednak jak wiadomo futbol nie zawsze jest sprawiedliwy, i tak właśnie było w tym przypadku. Pierwsza dobra akcja gości i bramka. Potem znów ataki piłkarzy z San Sebastian, brak szczęścia i w efekcie gol na 0-2.Bayer Leverkusen - Real Sociedad, 1 1,75
Krótko, Aptekarze w formie, co pokazują wyniki i tabela - 3 miejsce tuż za Borussią i Bayernem. Wygrana na wyjeździe z Mainz 1-4 i u siebie 2-0 z Hannoverem. Sociedad grał dobrze, zaskoczeniem było 3-0 z Lyonem. Ale teraz? Forma znikła, ost 6 meczy - 3 remisy, 3 przegrane.
Czy ledwo to bym sie sprzeczał. Ciągłe przeważanie Sevilli? W moim odczuciu mecz jak najbardziej wyrównany, obie drużyny mogły przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Jednak więcej sytuacji po stronie RSSS.Z Sevilla ledwo wywalczony punkt, przy praktycznie ciągłym przeważaniu Sevilli, do tego Sociedad gra na wyjeździe, a Bayer u siebie, w tym sezonie punktów nie stracił, co lepsze w każdym meczu wygrywając 2 bramkową przewagą, więc dla odważniejszych polecam handicap po kursie 2.75