>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

2. Bundesliga || 20.01 & 22.01 & 24.01.2006

Status
Zamknięty.
stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(L)
W Piątek odbędą się trzy spotkania :!:
Wszystkie rozpoczną się o godzinie 19.00 :wink:

Aachen - Aue 3:1
1.65 3.20 4.25 1.10 1.83

A więc tak nowa runda z dniem dzisiejszym rozpoczyna się w drugiej niemieckiej
bundeslidze. Zespół Aachen to drużyna która wspólnie z Bochum przewodzi w ligowej tabeli. Zgromadziła na runde jesienną 32 punkty, wygrywając 10 z 17 rozegranych meczy. Dotychczas posiada bilans u siebie 6 0 2 przy dodatnim bilansie bramkowym +11. Teraz coś o drużynie Aue. Zespół ten zajmuje 10 miejsce i traci do Aachen 8 punktów. Bilans wyjazdowy nie jest zaciekawy 2 3 4 przy jednej bramce mniej strzelonej niż straconej. Ostatnie trzy mecze pomiędzy tymi drużynami świadczą o tym że drużyna Aue ma patent na jej przeciwnika. W rudzie jesiennej Aue pokonało Aachen 2:1 i myśle że to będzie jeden z powodów dla którego zespół Aachen bedzie chciał się zrewanżowac. Lecz łatwo nie będzie.

Mój typ: 1X ✅

Burghausen - Freiburg 1:1
2.60 3.05 2.30 1.40 1.31

Burghausen zakończył runde jesienną na 12 miejscu. Bilans u siebie niezbyt ciekawy 2 2 3 przy 5 bramkach strzelonych i 10 straconych. Lepiej tej drużynie idzie na wyjezdzie, częściej wygrywa a co za tym idzie, zdobywa bramki. Teraz przyjżyjmy sie Freiburg&#39;owi. Zespół ten zajmuje wysokie 6 miejsce i traci do lidera tylko 4 punkty. Freiburg na wyjezdach w rundzie jesiennej zgromadził tylko 8 punktów , nie jest to zadowalający dorobek ale widać ze dobra gra u siebie i zdobyte ponad 60% punktów stawia zespół na wysokiej pozycji. Patrząc na statystyki meczy pomiędzy tymi zespołami to zespół Freiburga w trzech meczach wygrał po 2:1.

Mój typ: X2 ✅

1860 Monachium - Ahlen 0:0
1.45 3.50 5.75 1.05 2.18

Ostatni i zarazem chyba najmniej atrakcyjny z dzisiejszych meczy. Zespół 1860 Monachium nie powinien mieć większych problemów z pokonaniem ostatniej drużyny w lidze. Choć gdyby spojrzeć w statystyki i przyjrzeć się wynikom osiąganym na swoim stadionie to zespół z Monachium nie ma sie czym chwalić 11 punktów z 28 zdobytych na własnym stadionie dobrze nie wróży temu zespołowi. Aby zdobyć mistrzostwo zespół ten musi zacząć wygywać spotkania u siebie i nie moze sobie pozowlić na porażki u siebie tak często. Zespół Ahlen zdobył ledwo na wyjazdach 5 punktów w 9 meczach odniósł 1 wygraną i zaliczył 2 remisy. Bramki nieciekawie bo aż -11 w stosunku strzelonych i straconych. Głównym celem zespołu jest utrzymanie się w lidze i myśle że mogą to zrobić bardzo dobrą grą u siebie. Lecz raczej z zespołem TSV 1860 Monachium są bez szans

Mój typ: 1X ✅

Myśle że komuś się przydadzą te krótkie analizy.
Wszystkie mecze z X gdyż są to pierwsze spotkania po nowym roku i nie wiadomo
w jakich formach są drużyny z górnych części tabeli.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

W Niedziele odbędą się 3 spotkania :!:
Wszystkie rozpoczną się o godzinie 15.00 :wink:

Bochum - Saarbrucken 3:0
1.45 3.50 5.75 1.05 2.18

Zespoł zajmujący obecnie 2 miejsce w tabeli podejmuje na własnym boisku 16 zespół czyli Saarbrucken. Bochum w poprzednim sezonie nieźle prezentował się na zapleczu Bundesligi i ma szansę na awans z pierwszego miejsca. W tamtym sezonie Bochum odniosło tylko 3 porażki w lidze, jest to najlepszy wynik pod względem najmniejszej ilości porażek z całej 2 Bundesligi. Zmotywowane Bochum które będzie grało na własnym boisku , z własną publicznością nie powinno mieć problemów z pokonaniem Saarbrucken kilkoma bramkami. Prawdopodobnie w podstawowym składzie wybiegnie Tomasz Zdebel i liczę na jego precyzyjne podania. Drużyna Saarbrucken na wyjazdach zanotowała 5 porażek strzelając 8 bramek, myśle że poniosą 6 porażkę i nadal będą w strefie spadkowej.

Mój typ: 1 ✅

Offenbach - Rostock 1:3
2.75 3.05 2.20 1.45 1.28

Bardzo ciekawe spotkanie. Spotykają się druzyny które w tym sezonie zajmują dolną część tabeli. Napewno nowa runda to i nowe nadzieje na pokazanie się z lepszej strony i uniknięcie spadku bo naprawde mają do tego blisko. Kick. Offenbach w rudzie jesiennej nie zachwycał z 17 meczy wygrał 5 i 2 zremisował. Hansa też nie ma się czym chwalić z 16 meczy wygrane 6 i 4 remisy to tez niezachwycający wynik. Warto podkreślić że obydwie drużyny spotkały się na koniec roku i padł wynik 4:3 dla Offenbach. Myśle że i teraz będą chcieli dobrze zacząć nowy rok i strzelą conajmniej bramkę Rostock i być może starczy to na 3 punkty.

Mój typ: 1 ⛔
Mój typ: Under 2.5 ⛔

Paderborn - Unterhaching 1:1
1.90 3.15 3.40 1.19 1.64

Paderborn czyli 8 zespół podejmuje na własnym boisku 12 Unterhaching. 6 1 2 u siebie Paderborn pokazuje że ten zespół u siebie żadko przegrywa , przegrane mecze stanowią 22% wszystich spotkań. Zespoł Unterhaching nie jest taki dobry na wyjazdach jak u siebie i myśle że 2 1 6 na wyjazdach i strata 19 goli na wyjazdach nie wróży nic dobrego w niedzielnym spotkaniu. W pierwszym meczu padł wynik 3:0 dla Unterhaching i myślę ze teraz Paderborn z podwójnymi siłami będzie chciał się odegrać i wygrać wysoko to spotkanie. Mają na to szansę bo zespoł ten jest najbardziej bramkostrzelny na własnym boisku z całej 2 Bundesligi! Najlepszym strzelcem jest Marcel Ndjeng który w tym sezonie strzelił 7 bramek dla swojego zespołu tuż za nim jest René Müller z 5 trafieniami. Licze na ten duet i myślę że w tym meczu coś ustrzelą.

Mój typ: 1 ⛔

----------------------------------------------------------------------------------------
We wtorek dwa spotkania :!:
Rozpoczną się o godzinie 18:00 :wink:

D.Dresden - Gr.Furth

Dynamo Dresden zajmuje obecnie ostatnią pozycję wspólnie z Ahlen. Zespół Gr. Furth jest 3 z 5 punktową stratą do lidera który swój mecz w piątek wygrał. Dresden nie zachwyca formą w 16 spotkaniach odniósł jedynie 3 zwycięstwa. Ale rozpoczyna się nowa runda i napewno będą się bronić przed strefą spadkową. Gr. Furth za to będzie chciał zakończyć rundę jak najwyżej aby dostać się do 1 Bundesligi. W poprzedniej rundzie wygrali ponad połowę meczów i odnieśli 5 porażek. W pierwszym meczu drużyna Gr. Furth pokonała na własnym boisku Dresden 3:1 i tak samo tutaj powinni zdobyć cenne punkty.

Mój typ: x2

Siegen - Karlsruher0:0
2.30 3.05 2.60 1.31 1.40

Mecz 14 Siegen z 7 Karlsruher. 3 3 3 to właśnie taki bilans posiada Siegen na własnym stadionie, przy 16 strzelonych i 12 straconych bramkach. Karlsruher na wyjazdach ponieśli 4 porażki, odnieśli trzykrotnie remis i 2 razy wygrali, bramki wyjazdowe -3. W poprzedniej rundzie , czyli rundzie jesiennej padł wynik 2:0 dla Karlsruher. Teraz zaczął się nowy rok i każdy wynik jest możliwy ale myśle że Siegen zatrzyma u siebie chociażby punkt z tego powodu że jest blisko strefy spadkowej i napewno bedzie chciał pokazać własnej publiczności że są wstanie w 2 Bundeslidze pozostać.

Mój typ: 1x ✅

Status
Zamknięty.