Rosberg v Perez (1,666) --- Typ 2

(Nico ma problem w wyższych temperaturach, jedzie ze starszym wydechem, dziś wyścig godzinę później niż Qual gdzie Nico zaliczył tragiczny występ, Perez w FP3 wjechał w Pica, Sauber tempo wyścigowe ma bardzo dobre, myślę że Perez może dobić w okolice 10 bo mają zawsze ciekawe strategie)
Maldonaldo (1,727) v Senna --- Typ 1

(Pastor nie przyłożył się wystarczająco co Q3 i mając szanse na 4 miejsce skończył 10, szkoda bo FP3 i Q1 i Q2 potwierdził szybkie tempo, powinien na luzie poradzić sobie z Bruno.
Raikkonen (1,444) v Schumacher --- Typ 1

(Wczoraj w Qual grałem na odwrót ale dziś. Kimi ma szansę zaklepać sobie 3 miejsce w generalce, Lotus lepiej jeździ w wyższych temperaturach, MSC to historia, mój idol ale mimo wszystko choć trzymam za niego kciuki nie widzę jego szans w tym bolidzie z Kimim.
Hamilton (1,444) v Webber --- Typ 1

(Lewis będzie starał się gonić za Sebą, Mark rusza jak rusza(wiem, wiem, oklepane ), wydaje mi się, że będzie pilnował Kimiego i raczej zabezpieczał tyły niż atakował Hamiltona. RB będzie jechał pod Vettela dlatego Mark będzie miał dziś gorszą taktykę.
di Resta(1,615) v Vergne --- Typ 1

Paul troszkę narzekał na swoje FI ale mimo wszystko z Vergnem powinien sobie poradzić, obaj młodzi w Toro Rosso w ogóle mnie nie przekonują, głowny problem di Resty polegał na nie możliwości odpowiedniego dogrzania opon, dziś ma być cieplej wieć może być lepiej.
Cały czas myślę nad graniem przeciwko Alonso, Lotusy są szybkie, Groszek wczoraj pojechał Kapitalnie, Lotus ma dobre tempo, kursy na chłopców z Enstone są bardzo wysokie, muszę jeszcze pomyśleć Powodzenia!!