r-o-b-i-n-h-o
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Witam ekspertów Premier League ;p Mam pytanko do was... jak to będzie dzisiaj z tym Tottenhamem? Kurs w miarę przyzwoity i zastanawiam się czy by z niego nie skorzystać. Mógłby ktoś pokusić się o analizę i upewnić mnie w tym typie?
Również zastanawiałem się nad tym meczem ale po głębszym namyśle nie gram czystej "jedynki".Sam wrzuciłem tylko do dubla typ Over 1,5 po kursie 1,25 ???? .Tottenham niby gra całkiem całkiem ale trzeba spojrzeć na to jak nieprzewidywalną drużyną jest Swansea.W swoich wyjazdowych meczach potrafili klepnąć takie firmy jak Arsenal,Newcastle czy Liverpool,a zagrali też bardzo dobry mecz na Etihad przegrywając tylko 1:0 z City nie będąc wcale gorszą drużyną.Równie dobrze w tym meczu Spurs mogą wygrać 4:0 lub przegrać 0:2.Wiadomo w jakiej dyspozycji jest Michu(12 bramek) i jak dobrą piłkę potrafią prezentować Walijczycy.Ja polecam zagrać jakiś BTS lub Over 2,5(bardziej BTS).Ostatnie pięć spotkań Tottenhamu pokrywało ten over,więc tu może być podobnie.Co do sytuacji kadrowych to takie info ze strony Swansea:"Michael Laudrup will be without Pablo Hernandez, as the winger still struggles with a muscle injury, while the game comes too soon for Michel Vorm.
Ashley Williams returns from suspension after the defender missed the midweek win over Middlesbrough.
Spurs winger Gareth Bale (hamstring) faces a race to be fit, but Scott Parker could return among the substitutes."