Ostatnia kolejka przed przerwą zimową, czy któremuś z zespołów uda poprawić się swoją pozycję w tabeli?
Tylko można zauważyć lekki spadek formy BVB,z Werderem mieli sporo szczęścia,że udało im się zdobyć komplet punktów,z Sevillą także,poza dobrym początkiem też nic wielkiego nie pokazali.Eintracht w tym sezonie prezentuje się bardzo dobrze i myślę,że tego meczu nie przegra,dodatkowo dobrym rozwiązaniem wydaje mi się typ na strzelca gola w tym meczu,gdyż dzięki jego dobrej formie Eintracht zajmuje tak dobrą pozycję,dodatkowo Gekas wykonuje rzuty karne w drużynie z Frankfurtu.Ja typuje:Jedyny argument jaki większość osób typujących przeciw BVB przedstawia to to ,że wkońcu muszą przegrać , owszem każda seria się kończy , ale nie wiem dlaczego akurat miałaby się skończyć w tym przypadku już w najbliższej kolejce. Zgadzam się , że Borussię czeka ciężkie spotkanie z Eintrachtem tym bardziej , że prowadzi ich Skibbe , na którego BVB można powiedzieć jest uczulone (bardzo ciężko się Borussi gra przeciwko drużynom przez niego prowadzonym). Ale trzeba powiedzieć , że Eintracht od jakiegoś czasu już gra jakby zagubiony w Bundeslidze , co odzwierciedlają zresztą ostatnie wyniki .. dodatkowo dochodzą kontuzje ważnych postaci : Nikolova , Chrisa , Franza i Russa. Natomiast BVB pełne sportowej złości po odpadnięciu z LE (jeśli ktoś oglądał mecz wie , że Sevilla z żałosną grą ma czas mogła wkurzać) powinno wyładować tą złość w ostatnim meczu w BL i przypieczętować wygraną dobrą runde.
Sam nie wiem czy bede grał na wygraną BVB , ale chciałem przedstawić sytuacje z innego punktu widzenia ..
pozdro
z taką siła w ataku nie wróżę HSV bramek, nawet przeciw takiej drużynie jak Borussia. Ostatni mecz u siebie, przy kilku brakach starają się grać bardziej spokojniej z tyłu a na dzień dzisiejszy moim zdaniem trochę lepszą siłę w ataku mają, co przy problemach HSV w tyłach i Rosta (co robił chłop w ostatnim meczu to szkoda gadać ???? ) może przynieść 3pkt.Trochowski, Pitroipa, Elia, Choupo-Moting - Guerrero
Gdzie ? Co to za stadion ? ????Na Weltish Arena
Na nich osobiście nie postawiłbym ani grosza. Po ostatnich spotkaniach widać , że czegoś w tej ekipie brakuję i gdzieś są problemy. Ostatnie bodajże cztery spotkania zakończone remisem więc i czemu to miałoby się tak nie skończyć. Mimo osłabień Hoffenheim nie będzie łatwym rywalem dla Wilczków a,że forma podopiecznych McClarena jest po prostu słaba lepiej to chyba odpuścić..."Goście przyjadą bez Strake, Gulde, Simunicia, Vorsaha, Weisa i Obasiego. Bramkarz Wieśniaków ucierpiał bardzo poważnie podczas starcia na treningu z kolegą z zespołu i przez dłuższy czas nie zobaczymy go w bramce."
www.fussball.pl
Panowe, może wreszcie Wolfsburg? Kurs 2.24 w Pinnacle i rośnie.
Z tego co pamiętam to większość z tych absencji trwa już jakiś czas i wieśniaki jakoś sobie dają radę."Goście przyjadą bez Strake, Gulde, Simunicia, Vorsaha, Weisa i Obasiego. Bramkarz Wieśniaków ucierpiał bardzo poważnie podczas starcia na treningu z kolegą z zespołu i przez dłuższy czas nie zobaczymy go w bramce."
www.fussball.pl
Panowe, może wreszcie Wolfsburg? Kurs 2.24 w Pinnacle i rośnie.