Mistrza jesieni poznaliśmy tydzień temu, a w tej kolejce czeka go ciężki sprawdzian i szansa na przedłużenie passy bez porażek. Schalke po dobrym tygodniu gdzie pokonali Bayern i Benfice mają szanse na kolejne punkty (jeszcze?) z vice liderem
Podobnie jak Tobie mi wpadło właśnie w oko to spotkanie Stuttgartu ale to wyjazd i z tym drużyny mają nie mały problem ostatnio dosyć często... Jak coś ruszyć tutaj to opcja (0) kurs na to zdarzenie chyba większy jak 2,00. Vfb ostatnio spisuję się dobrze , nie wiem jak dopisali sobie tylko 1pkt po spotkaniu z Hoffenheim gdzie stworzyli masę sytuacji ale skuteczności zabrakło jak w meczu z Koln. Jeśli chodzi o potencjał to na pewno VFB ma lepsze armaty mam tutaj na myśli Cacau, który w ostatnim meczu pokazał swój potencjał, Harnik no i Marica , który na pewno będzie chciał się odkupić za ostatni wyczyn przeciwko HSV gdzie osłabił zespół już w 11 minucie dostając czerwo i karę finansową od klubu...(edit: jednak Marica ban na 3 mecze) Hannover radzi sobie bardzo dobrze ostatnio same wygrane z Hamburgiem, Freiburgiem, i Gladbach na pewno nie są dziełem przypadku. Na pewno atutem będzie własny teren ale Stuttgart grając bardzo dobrze ofensywnie może wywiezie komplet punktów z tego pojedynku... Zobaczymy jaka sytuacja kadrowa będzie no i pogodaDość ciekawe spotkania bo od piątku jest co do oglądania.Jak ostatnio grałem na H96 to może teraz warto pokusić się na tym na Vfb, sądzę, że jako potencjał zespołu jest większy aniżeli w Hannoverze i co najmniej remis mogą wywieźć z północnych Niemczech, mimo, że ostatnio trafiłem win Hannoveru w Gladbach to teraz uważam, że można zagrać na gości.Głębsza analiza i przemyślenia jutro późnym wieczorem.
Z tego co czytałem to ma coś z mięśniem bodajże naciągnięty czy też stłuczony...Raczej trzeba jeszcze poczekać na info czy zagra na 100%Niewiem jak z Milivoja Novakoviciem ...on ma jakas powazniejsza kontuzje?
Almeida zawiasy ma, po czerwie w meczu z Pauli gdzie zdobył trzy bramy i w końcówce stał się anty bohaterem.... Almeida ma grać, Arnautović też może, więc Werder też będzie miał czym postraszyć. Skłaniam się ku 1 na BVB, ale remis mnie nie zdziwi, póki co no bet dla mnie.
Też mam to spotkanie na oku. Wieczorem coś sensownego napisze znajdę info o składach, pogodzie bo obecnie to jeden z ważniejszych czynników przy obecnych figlach atmosferycznych. Wolfsburg na wyjazdach gra tragedie generalnie budzą się gdy sytuacji ich do tego zmusza...H2H może być mylące przytocze Ci prosty przykład: Nurnberg-Schalke gdzie gospodarze nie wygrali od 10 lat a w tym roku tego cudu dokonali...Zastanawiam sie nad typem Kaiserslautern- Wolsfburg 1 DNB.[/b]