>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

15€ no deposit to betfredpoker

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mistrzem nie jestem, ale pewnie się spotkamy chłopaki przy stole bo mam i ja kaskę, a może można założyć prywatny stół to razem pogramy ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Jak ktos wplaci i wyplaci kase to prosze o potwierdzenie, bo to wydaje sie zbyt piekne zeby bylo
mozliwe;)
endiru, ja chetnie moge zagrac ????

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mistrzem nie jestem, ale pewnie się spotkamy chłopaki przy stole bo mam i ja kaskę, a może można założyć prywatny stół to razem pogramy ????
Również jestem chętny na wspólny stół ;)

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem dali mi 1 euro ;/

ok juz wiem... Gdyby komus dali 1 euro musicie się wylogowac i ponownie zalogowac.

G 0

grzesiex88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niema teraz operatora czatu ani na stronie ani na sofcie pokera jak wy robiliście że dostaliście teraz kase ci którzy dostali teraz ok 22 ???????

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Kurcze a ja nie mogę zainstalować pokera .. nie wiem dlaczego.. miał ktoś z was taki problem ?

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spoko stary, ja mam tam konto pol roku ale poksa sciagnalem po raz pierwszy, a ze mialem w funtach to dostalem 12,70 funtow ???? bardzo ladne promo
wszedłeś z linka, ściągnąłeś pokera i tam się zalogowałeś pod swoją nazwą użytkownika, tak?

K 6

koziuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszedłeś z linka, ściągnąłeś pokera i tam się zalogowałeś pod swoją nazwą użytkownika, tak?
dokladnie, a co do niemoznosci sciagniecia softa mialem to samo, wylaczylem antywira i poszlo ???? uzywam nod32 ktory blokuje mi poksy z tej sieci :/

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musisz troche poczekac, bo oni maja zolwie tempo, ja czekalem z 5-10min i sie pojawil

no jest już ????

teraz mi napisał 5 min temu żebym poczekał aż sprawdzi czy moje konto sie nadaję i nie ma go ;d

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokladnie, a co do niemoznosci sciagniecia softa mialem to samo, wylaczylem antywira i poszlo ???? uzywam nod32 ktory blokuje mi poksy z tej sieci :/
u mnie gość powiedział, że sprawdzi czy promocja dla mnie i za chwilę powiedział, że w tej chwili nie może mi zaoferować bonusa :p

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odnośnie warunków wypłaty
SupportManager: You will need to register a payment method and then make a deposit before you can withdraw.