>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

12. kolejka Premier League (08.11-10.11.2019)

Status
Zamknięty.
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami

K 0

koyot92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
10.11.2019 godz. 17.30Liverpool - Manchester City1X i BTTSkurs 2.21
​​​ewinner

Wielki hit Premier League. Obie drużyny walczą o mistrzostwo i to obywatele powinni naciskać, bo wygrana pozwoli zmniejszyć stratę do lidera na 3 pkt. Oba zespoły strzelają wiele bramek, obrona Liverpoolu to już nie to samo co w zeszłym roku i zdarza im się tracić bramki ze słabszym rywalami więc i City nie powinno mieć problemu ze zdobyciem gola. Problem gości pojawił się w środę gdy kontuzjowany został bramkarz Ederson co wykluczylo jego udział w hicie. Bravo to zdecydowanie gorszy bramkarz więc gospodarze też będą mieli swoje szanse na bramki. Liverpool również nigdy nie przegrał u siebie z zespołem gości. Gralbym tu 1/btts ale spotkanie z gatunku hitowych wiec nie zdziwi mnie remis dlatego pobieram typ i kurs traktuje jak promocje. 

caveman 855

caveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Norwich - Watford

Kanarki grają z Szerszeniami, w poprzedniej kolejce Kanarki przegrały z Mewami 2:0 z kolei Szerszenie przegrały z Chelsea 1:2.
Żadnego z tych meczy nie widziałem. Pisząc swój typ posiłkowałem się skrótami. Trudno mi typować ostateczny wynik tego spotkania. W tym meczu idę w stronę kartek. Męcz sędziuje Andre Marriner poniżej jego statystyki:
https://www.transfermarkt.pl/andre-marriner/profil/schiedsrichter/471
Fakt nie jest to overowy sędzie, ale ten mecz w dużym stopniu może zadecydować kto pozostanie w strefie spadkowej, a kto zrobi pierwszy krok do opuszczenia. Cóż swój typ opieram na tym. że będzie to zacięte spotkanie. A Watford w tabeli fair play na 20 drużyn zajmuję 17 miejsce:
https://www.transfermarkt.pl/premier-league/fairnesstabelle/wettbewerb/GB1

Watford powyżej 1,5 kartki 1,65 uni // wynik końcowy 4 Watford    

Drugi typ pobieram z powodu czystego rozsądku/logiki. Od 6 spotkań Pukki nie strzelił bramki. Mecz z Szerszeniami wydaję się idealnym spotkaniem na przerwaniem tej złej passy. Watford to drużyna, która ma bilans 6:23. Widać po nim, że mają oni problem ze strzelaniem bramek jak i sporo tych bramek tracą. Kanarki mają z kolei bilans 11:26. Jak nie teraz to kiedy ?!? Następny mecz Norwich gra na wyjeździe z Evertonem.

Pukki gol 2,17 uni // wynik końcowy 0:2 grać 25 min z przewagą jednego zawodnika i nic nie strzelić ehhhh Norwich wraca do Championship   

H 1,9K

haparoiden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Godzina: 18:30
Spotkanie: Leicester City - Arsenal 
Typ: over 12.5 rożnych
Kurs: 2.64
Bukmacher: Fortuna

Obie drużyny są w ligowej czołówce pod względem liczby rzutów rożnych w tym sezonie. Dotychczas w 11 kolejkach padło ich łącznie 160 w meczach Arsenalu, co daje ponad 14,5 kornera na mecz, i 118 w spotkaniach Leicester City, co daje średnią niespełna 11 rożnych na mecz.

Jeśli chodzi o spotkania Leicester przed własną publicznością, to łącznie było 56 kornerów w 5 meczach, czyli nieco ponad 11 na spotkanie, z czego Lisy nabiły 42, czyli powyżej 8 na mecz. W przypadku spotkań wyjazdowych Kanonierów mamy 60 rożnych w 5 meczach, czyli równo 12 na spotkanie, a sam Arsenal zanotował ich 27, czyli nieco ponad 5 na mecz.

Spodziewam się tu otwartego meczu z dużą ilością sytuacji podbramkowych, a więc i rożnych. W ostatnim meczu bezpośrednim padło 14 kornerów (8 w wykonaniu Leicester i 6 Arsenalu). Liczę na podobny rezultat także w tym meczu.

7bill+draw+hicks7 88

7bill+draw+hicks7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Tottenham - Sheffield Utd
Ilość rzutów rożnych: over 11.5
kurs: 2.00
STS

Dziś nieco łagodniej: Tottenham który walczy o to aby wrócić do top6 i rewelacyjnie spisujące się w tym sezonie Sheffield. Wydaję mi się że obie ekipy od samego początku ruszą żeby jak najszybciej strzelić gola i ustawić sobie mecz pod siebie. Nie liczę tutaj jednak na grad bramek ale na sporo sytuacji pod jedną i drugą bramką i może się okazać że jeden błąd lub właśnie jeden stały fragment gry da komuś zwycięstwo.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.