W tej kolejce same ciężkie spotkania w których nie ma wyraźnego faworyta, oby wspólne przemyślenia wskazały nam kilka dobrych typów.
Trzeba także pamiętać o tym , że niektóre drużyny będą po meczach pucharowych w Europie.
Dlatego jeszcze trzeba poczekać...Gladbach z Werderem też śledziłem i fakt faktem wynik nie odzwierciedlał przebiegu spotkania równie dobrze mogło się skończyć 4:4 jak też innym podobnym wynikiem hokejowym na korzyść jednej z drużyn.Werder wyjdzie dziś full składem i do meczu ligowego przerwa 5 dni a jaki skład wystawi trener VFB okażę się w czwartek... Jeśli chodzi o grę Werderu to ogromna siła ofensywna stwarzająca masę sytuacji ale gorzej ze skutecznością... Problem Bremeńczyków tkwi w defensywie podobnie jak i w Stuttgarcie gdzie obrońćy mają sporo problemów chociażby w meczu z Wilkami było to zauważalne gdzie stracili dwie bramki po stałych fragmentach... Obie ekipy defensywą nie mogą się pochwalić a siła ofensywna zdecydowanie na korzyść Werderu chociażby Marin , który sam potrafi zadecydować o losach meczu... Lepiej wygląda mi tu na razie Brema... Po pucharach coś sensownego wymyślimy...Zważ na to, że Stuttgart ma prawie awans w kieszeni i nie muszą całych sił pokładać w Getafe, które i tak słabo się prezentuję i nie jest wymagającym rywalem. Natomiast Werder nie zachwyca , wynik 4:1 z Borussia nie odzwierciedla przebiegu gry , wiem coś o tym No ale moim zdaniem jeszcze za wcześnie na granie czegokolwiek, poczekałbym na zakończenie meczy europejskich.
Spotkanie: Schalke - St. Pauli Typ: 1 Kurs: 1,6 Buk: Expekt
Dochodzi jeszcze brak Van Nistelrooya.U gospodarzy duże braki Frank Rost (bramkarz), Dennis Aogo, Collin Benjamin, Romeo Casteleno, Eljero Elia, Marcella Jansena i Tunaya Toruna.
No tak lekka nie wiadoma to spotkanie 1 x 2 ciężko raczej ugryźć dlatego rzuciłem okiem na under i over. U gospodarzy spore braki zapomniałem napisać dodatkowo o braku Nistelrooya ale kolega mnie wyręczył :razz: Goście jakoś mnie nie przekonują po ostatniej grze w przewadze mieli spore problemy z zorganizowaniem gry i przeprowadzeniem jakiejś dobrej akcji gdyby nie czerwo to raczej tyle by nie nastrzelali... Chyba racja i ciężko coś tu stawiać.Under upatrywałem tutaj brakami u gospodarzy no i słabo przekonującą grą Hoffenheim...Dochodzi jeszcze brak Van Nistelrooya.
Mnie jest ciężko powiedzieć coś na temat under/over bo z jednej strony ostatnio drużny urządziły sobie niezłe strzelanie, a z drugiej w pojedynkach tych teamów nie pada dużo bramek.Zaś z kolejnej strony braknie Rosta, Simunica czyli defensorów oby dwóch drużyn.
Dla mnie nie warto grać tej opcji bo tak na prawdę ciężko będzie trafić.