>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

+100% w kasynie - wałek

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj w Betsson była promocja +100% w kasynie przy wpłacie 40 zł. Wpłaciłem, nic nie dodało, więc wszedłem na czat i okazało się, że promocja NIE ZADZIAŁAŁA nikomu.
Normalnie taką sprawę załatwia się manualnie i od razu dopisuje się bonus, ale nie tutaj - Pani na czacie przekazała sprawę do jakieś działu promocji i kazała poczekać 24h. Po 24h ta sama Pani na czacie powtórzyła to samo co dzień wcześniej.
Nigdy się nie spotkałem z takim wałkiem. Betsson i betsafe robią chyba wszystko co mogą by pozbyć się klientów.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
żaden wałek, zgłaszasz sprawę na chacie i Ci dopisują w ciągu 48h, bo faktycznie podobno coś z systemem było i nikomu z automatu nie dodawało... Maciej załatwił to w parę godzin i mogłem śmiało przegrywać kasę. Źle trafiłeś, ale wiadomo, Baby...

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawę załatwili od razu dopiero jak się zapytałem, czy mam to zgłaszać do LGA. Zwodzili mnie na czacie 4 razy, poskutkowało dopiero wspomnienie o LGA i o dziwo od razu byli w stanie dopisać bonus.
Bardzo nie fair, większość osób nie wie o LGA i będą mieli zamrożoną kasę aż się łaskawie zlitują.