>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 Kolejka Premier League 29-31.10.2011

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Stoke - NEwcastle
Na wstępie nie będę ukrywał że jestem od wielu lat wielkim fanem Newcastle szkółka ten klub ci kibice do których mam wielki sentyment wielka legenda Alan Shearer i wiele innych ważnych elementów tego klubu. Jutro zmierzą się na Britannia Stadium ze Stoke które w zeszłym sezonie było postrachem wszystkich &#39;&#39;wielkich&#39;&#39; w tym sezonie natomiast jest cieniem tamtej drużyny. Ekipa Srok w tym sezonie zaskoczyła wszystkich zajmuje jak dotąd wysokie czwarte miejsce wielu skazywało ich na środek tabeli ci jak na razie pokazują się z jak najlepszej strony jutro natomiast ekipa Pandewa wystąpi bez Steven Taylor, Cheik Tiote, Shota Ameobi jednak ten pierwszy prawdopodobnie jutro wystąpi w specjalnej masce na złamanym nosie i praktycznie decyzja należy właśnie do Pandewa podobnie jak z Leonem Bestem który ma zapalenie migdałów i jego występ stoi pod znakiem zapytania. Do składu po poważnej kontuzji wraca Hatem Ben Afra który podobno bryluje na treningach każdy chyba pamięta jego grę dopółki nie został w &#39;&#39;bandycki&#39;&#39; sposób &#39;&#39;połamany&#39;&#39;. Jutro jednak możemy go już zobaczyć jeśli trener desygnuje go do gry od pierwszym minut a jeśli nie to wpuści na plac gry. Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem techniki szkoleniowej Pandewa który wyraźnie mówi &#39;&#39;uczymy się na błędach&#39;&#39; wiele jego decyzji bywa zaskakujących jednak przeważnie wychodzi na &#39;&#39;jego&#39;&#39; Warto również dodać że jego zespół w oficjalnych spotkaniach nie zaznał jeszcze w tym sezonie porażki !!. W zespole Stoek zabraknie Salifa Diao oraz Ricardo Fullera.
Win Newcastle 4,00 ✅ ✅
X2 1,84 ✅ ✅

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Stoke - Newcastle

Stoke jak to zwykle jest zespolem z 2 twarzami - w meczach domowych podopieczni Pulisa stracili dotychczas tylko 1 bramke w 4 spotkaniach co stawia ich w naprawde dobrym swietle. Ta druga twarz, to niestety bezradne dziecko w starciach wyjazdowych (stracili 10 bramek w 5 meczach) i bilans 1-1-3.

U siebie The Potters nie pozwalaja soba pomiatac, graja mocno, bezpardonowo i do konca. Tak samo powinno byc przeciwko Srokom ktore de facto oslabione sprzedaza Bartona (czyli jednego z ostatnich wojownikow) powinny mentalnie dac sie ustawic pod dyktando gospodarzy.

Castle gra bardzo dobrze i w zasadzie nic nie zapowiada spadku formy. Pilkarze rozumieja sie na boisku bardzo dobrze, widac pelna mobilizacje w kazdym meczu. Wydaje sie, ze jest to w duzej mierze zasluga formy, ktora zlapaly Sroki - w szeregach Srok sa pilkarze dobrzy(Ba, Guttierez, Tiote,Obertan,Krul), ale jest ich tylko kilku, reszta to po prostu jak na EPL gracze sredni i przecietni. I wlasnie zyciowa wrecz forma tych dobrych graczy skutkuje tym, ze graja oni dobry futbol.

Stoke stoi przed szansa na 3 punkty. Pokonali u siebie Liverpool 1-0, nie oddali latwo meczu United (1-1) czy Chelsea (0-0). Nie widze zadnego powodu, zeby jutro to mialo sie zmienic. Aczkolwiek obawiam sie ze Sroki dalej moga byc niesione dobra forma dlatego po dosyc cienkim kursie, ale w pewna strone - 1dnb na gospodarzy.

Stoke - Newcastle 1 dnb @ 1,55

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Stoke - Newcastle
Newcastle jest, można powiedzieć sensacyjnie, na 4 miejscu w tabeli, a mogą awansować nawet na 3. Wystarczy choćby remis w jutrzejszym spotkaniu na Britannia Stadium. Sroki, co godne zauważenia, są obok City jedynymi niepokonanymi ekipami. W ostatnich 4 meczach Newcastle zdobyło 10 pkt pokonując Wolverhampton, Blackburn oraz Wigan, a także remisując u siebie z Kogutami 2:2. W środę nie dali rady w wyjazdowym meczu CC wspomnianemu wyżej Blackburn i po dogrywce odpadli z pucharu. Stoke również pożegnało się z CC po porażce, u siebie, z Liverpoolem 1:2. Co do Stoke to nie zgodzę się z Dobermanem, że grają gorzej niż w poprzednim sezonie. Co więcej już w obecnych rozgrywkach udowodnili że są groźni dla najlepszych remisując u siebie z MU czy Chelsea. Nie można też zapominać, że z powodzeniem rywalizują w LE gdzie przewodzą swojej grupie mając na koncie 2 wygrane i remis. Na wyjazdach grają piach, więc to też się nie zmieniło w porównaniu z poprzednim sezonem. Wydaje się też, że trafionym pomysłem było sprowadzenie Croucha, który pasuje do stylu gry Stoke. Jeśli chodzi o występy domowe jutrzejszych gospodarzy, to oprócz tych 2 remisów z MU i Chelsea, wygrali z Fulham i Liverpoolem nie notując żadnej porażki. Newcastle z kolei na wyjazdach ograli Sunderland i Wolves, a zremisowali z AV i QPR. Co do sytuacji kadrowej to w Stoke nie widzę poważnych osłabień, chyba że za takie uznać powracającego po kontuzji Woodgeta. Fuller bowiem nie zagrał jeszcze ani razu w tym sezonie, a Diao tylko 2 razy wchodził z ławki. W Newcastle nie będzie napastnika Shola Ameobiego (6 spotkań, 1 bramka), ale być może wzmocnieniem będzie wracający Ben Afra. Stoke u siebie straciło tylko jednego gola z United, ale też na 4 mecze strzelili tylko 4. Newcastle na wyjazdach tez nie gra porywająco w 4 meczach strzelając również 4 bramki, tracąc zaledwie 2. Nie chcę się bawić w wróżenie wyniku tego meczu, bo z jednej strony Newcastle to rewelacja rozgrywek, z drugiej Stoke u siebie jak zwykle stawia się największym, a prawda jest taka, że żadna drużyna swoją grą mnie nie przekonuje. W tej kolejce mamy dużo grubych overów to ja pójdę w odwrotną stronę.
BTS: Nie 1,80 ⛔

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
grubas +1 Punkty (zachęcam do pisania w dziale Premier League ;))
kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Stoke - Newcastle typ: Stoke kurs: 2,20
Wszyscy śledzący Premier League chyba zdają sobie sprawę jak ciężkim terenem dla przyjezdnych jest stadion Garncarzy. Newcastle rzeczywiście na fali wznoszącej, ale przy wszystkich zachwytach nad ich formą i wynikami, zauważyć należy, że na wyjazdach nie prezentują się aż tak rewelacyjnie (remisy z Aston Villa oraz QPR). Poza tym, Stoke potrafi grać ciężkie mecze u siebie co pokazuje przykład meczu z Besiktasem o przywództwo w grupie w LE (wygrany 2:1). Generalnie, czołowe zespoły gubią punkty regularnie na Britannia Stadium (Liverpool nawet przegrał). Co się tyczy znów zespołu Srok, to naprawdę doceniam ich formę, ale w ostatnim meczu z Wigan mam wrażenie, że już tak nie zachwycali (Wigan miało swoje okazje) i po nerwowym meczu wygrali 1:0. Dziś zmierzą się z ekipą która na swoim boisku wycina przeciwników równo z trawą (również dosłownie - siłowa, fizyczna, twarda, niekiedy wręcz agresywna gra Stoke). Mecz może być wyrównany, jednakże przewiduję zwycięstwo The Potters, którzy zapewne będą chcieli się też zrehabilitować przed swoimi kibicami za porażke z L&#39;poolem w Carling Cup (drugi przegrany mecz w 2011 na swoim stadionie). Na koniec coś co zabrzmi być może prozaicznie - jeśli Newcastle ma wreszcie zgubić punkty w tym sezonie, to sądzę, iż ze stanie się to właśnie na stadionie Stoke.
Dodatkowo, możliwe (choć jeszcze niepotwierdzone), że w meczu nie zagra ważny piłkarz Newcastle Tiote, natomiast Taylor ma większe szanse gry - decyzje w sprawie tych graczy miały być podjęte dzisiaj. Przyznam jednakże, że bez względu na ich obecność, The Potters powinni wywalczyć dziś u siebie komplet punktów.
Pozdrawiam i życzę udanych typów :]

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Zmusiłem się do przeczytania tego i ... ????
Na wstępie nie będę ukrywał że jestem od wielu lat wielkim fanem Newcastle szkółka ten klub ci kibice do których mam wielki sentyment wielka legenda Alan Shearer i wiele innych ważnych elementów tego klubu.
Nie ma to jak stosowanie interpunkcji:spokodfhgfh:
Stoke które w zeszłym sezonie było postrachem wszystkich &#39;&#39;wielkich&#39;&#39; w tym sezonie natomiast jest cieniem tamtej drużyny
Kto jest cieniem samego siebie ? Chłopie zastanów się chociaż przez minute co Ty piszesz za brednie. Spójrz w wyniki z tego sezonu i zobacz czy to się trzyma choć odrobinę kupy.
Nawet będe tak uprzejmy i wkleje Ci wyniki z tymi &quot;wielkimi&quot; jak to nazwałeś.
Stoke - Chelsea 0:0
Stoke - LFC 1:0
Stoke - MU 1:1
Arsenal - Stoke 3:1
I teraz pomyśl chociaż chwile ...
ekipa Pandewa wystąpi bez Steven Taylor, Cheik Tiote, Shota Ameobi jednak ten pierwszy prawdopodobnie jutro wystąpi w specjalnej masce na złamanym nosie i praktycznie decyzja należy właśnie do Pandewa
Hmm tu dałeś nam zagadkę do rozszyfrowania. Piszesz najpierw, że Steven Taylor nie zagra. A raptem że prawdopodobnie wystąpi więc jak to jest ?
I na koniec hit. Jesteś takim &quot;fanem&quot; Newcastle, że nawet nie wiesz kto jest ich trenerem... Pandew to przeszedł latem z Interu do Napoli. Rozumiałbym gdyby to była literówka, ale Ty myślisz, że naprawdę nazwisko trenera Srok tak brzmi ????
Pod tym linkiem -&gt; http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Pardew możesz się dowiedzieć kto trenuje Newcastle.
Nie mam więcej pytań co do Twojej wypowiedzi. Jak masz pisać takie brednie w tym dziale to proszę oszczędź Nam tego i wszyscy będziemy zadowoleni.
Bez odbioru.

valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Piłka nożna, Anglia
Stoke City - Newcastle United
Łączna liczba bramek
Typ: under 1.5
Kurs: 3.25
Stoke ma dziewiętnasty pod względem skuteczności atak w Premier League, podczas gdy Newcastle najlepsza defensywę w lidze. Wniosek wypływa z tego dla mnie prosty - zbyt wielu bramek w tym spotkaniu nie ma co oczekiwać. Tym bardziej, że Stoke od kilku sezonów wypracowało sobie opinię tylko i aż solidnej drużyny, która większość bramek zdobywa po stałych fragmentach gry. Dlatego też spodziewam się, że obie ekipy będą się czarować do momentu strzelenia przez, którąś z drużyn bramki (jeśli to w ogóle nastąpi). Ponadto w czterech meczach na Britannia Stadium w tym sezonie padło zaledwie pięć bramek (średnio 1.25 gola na mecz), podczas gdy w czterech wyjazdowych spotkaniach z udziałem Srok tylko sześć bramek (średnio 1.5 gola na mecz). Mając powyższe na uwadze typ na poniżej 1.5 gola w tym meczu wydaje się uzasadniony, w szczególności po tak dobrym kursie.

everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stoke City - Newcastle United typowanie 1x2 odpada jak kolega Valverde bardziej skupił bym się na under over gole aha i celne strzały na bramke ponizej 8.5 Sroki Jeszcze nie spotkały się w tym sezonie z ekipami z górnej półki i zapewne stąd ta wysoka pozycja
mecze prawdy przed nami
Newcastle Everton 13:45
19 listopad 2011
Man City Newcastle 16:00
26 listopad 2011
Man Utd Newcastle 16:00
3 grudzień 2011
Newcastle Chelsea 16:00
10 grudzień 2011
W statach posiadanie piłki Stoke przegrało ze wszystkimi zespołami Mało przybywa przy piłce Mało sytuacji podbramkowych mało strzałow w swiatło brami no ale trzeba powiedzieć ze są w miarę skuteczni http://soccernet.espn.go.com/report/_/id/318053?cc=5739 mecz poniżej 2.5 gola mało sytuacji podbramkowych /celnych strzałow na bramke ponizej 9 kurs 2.0 wart ryzyka

raper 26

raper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Edinburgh / Lubelskie
Mecz będzie bardzo ciekawy, na pewno najmocniejszy akcent poniedziałkowego wieczoru wg mnie obie drużyny od początku zagrają zachowawczo Newcastle remis będzie satysfakcjonować, Stoke znając życie poszuka szans w 2 połowie wg mnie będzie remisik w 1 połowie.
Stoke - Newcastle - Do przerwy
typ. Remis (HT) 2.26

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Zmusiłem się do przeczytania tego i ... ????

Nie ma to jak stosowanie interpunkcji:spokodfhgfh:

Kto jest cieniem samego siebie ? Chłopie zastanów się chociaż przez minute co Ty piszesz za brednie. Spójrz w wyniki z tego sezonu i zobacz czy to się trzyma choć odrobinę kupy.
Nawet będe tak uprzejmy i wkleje Ci wyniki z tymi &quot;wielkimi&quot; jak to nazwałeś.
Stoke - Chelsea 0:0
Stoke - LFC 1:0
Stoke - MU 1:1
Arsenal - Stoke 3:1
I teraz pomyśl chociaż chwile ...

Hmm tu dałeś nam zagadkę do rozszyfrowania. Piszesz najpierw, że Steven Taylor nie zagra. A raptem że prawdopodobnie wystąpi więc jak to jest ?
I na koniec hit. Jesteś takim &quot;fanem&quot; Newcastle, że nawet nie wiesz kto jest ich trenerem... Pandew to przeszedł latem z Interu do Napoli. Rozumiałbym gdyby to była literówka, ale Ty myślisz, że naprawdę nazwisko trenera Srok tak brzmi ????
Pod tym linkiem -&gt; http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Pardew możesz się dowiedzieć kto trenuje Newcastle.
Nie mam więcej pytań co do Twojej wypowiedzi. Jak masz pisać takie brednie w tym dziale to proszę oszczędź Nam tego i wszyscy będziemy zadowoleni.
Bez odbioru.
Ładnie to wypunktowałeś wszystko :] Przyznam, że jak przeczytałem u kolegi wyżej zwłaszcza to zdanie z &quot;wielkimi&quot;, że Stoke jest cieniem tamtej drużyny, to tylko się uśmiechnąłem. O ile nie mają to być wycieczki osobiste, o tyle przyznam, że taka ignorancja jest niedopuszczalna, w nawiązaniu do rezultatów Stoke i nazwiska trenera ( choć to mogła być literówka, lecz dziwna skoro kolega wyżej to fan Srok). Pozdrawiam :]

Robson // Nie jest to żadna wycieczka osobista. Tylko zwrócenie uwagi na bzdury w &quot;analizie&quot;... Jak już coś piszemy to róbmy to rzetelnie, a nie na odwal się jak to co cytowałem ..
Pozdr ;)

Status
Zamknięty.