>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1. kolejka I ligi (29.07 - 1.08.2016)

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BIELSKO BIALA +0,25 1,83 7/10 pinnacle
Ten sposob to bede zagrac na gorali,skad jest dobri ,maion kto szeli,Olimpia u cebie sezon temu duzo match przegrali nawet kiedy mieli forma.
Już jest 1,99 i to jest bardzo ciekawe. Trzeba poszukać chyba jakiegoś info. Bo taki kurs to już solidne value wg. mnie. Co prawda początki w 1 lidze zawsze są trudne dla spadkowiczów ze względu na inny styl gry, ale mimo to +0,25 po 2,00 to ciekawa opcja patrząc na to co się dzieje w PBB a dzieje się wg. mnie nieźle.
✅

pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Olimpia Grudziądz - Podbeskidzie Bielsko Biała
W spadkowiczu z Ekstraklasy totalne przemeblowanie zespołu więc niewiadomo czego się po nich spodziewać ale napewno niebędzie im łatwo co pokazał wczorajszy mecz innego zdegradowanego, Górnika Zabrze. Grudziądz w ubiegłym sezonie na swoim obiekcie grał prawie bezkompromisowo, tylko trzy remisy. Klub z Bielska-Białej oficjalnie mówi o tym że chcą powrotu do Ekstraklasy i to i główny cel moim zdaniem dzisiaj w Grudziądzu zostaną sprowadzeni na ziemię. Podopieczni trenera Jacka Pszulewicza będą chcieli zmazać plamę po nieudanej inauguracji w Pucharze Polski gdzie ulegli Jastrzębiu. Zwycięstwo gospodarzy jest jak najbardziej realne a i zapewne padnie przy tym minimum trzy bramki.
typ: Olimpia @ 2,50 ⛔
typ: over 2,5 @ 2,06 ⛔
fortuna

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koniecpol
GKS Katowice - Wigry Suwałki ⛔
GKS @ 1.80

Ostatnie 3 spotkania pomiędzy tymi drużynami to 3 zwycięstwa zespołu ze stolicy górnego śląska. Do tego GKS dokonał fajnych transferów , młody Kalinowski, wychowanek Legii który ostatni sezon spędził właśnie w Suwałkach, młody Zejdler który też powąchał trochę trawy w barwach Cracovii. Kadra wygląda na prawdę ciekawie, do tego znakomity według mnie trener - Brzęczek , który na pewno sobie to fajnie poukładał. Myślę, że w Katowicach cel jest jeden - ekstraklasa. Inauguracja przed własna publicznością ? Nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwo Gieksy.

pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
GKS Tychy - Pogoń Siedlce
W końcu przyszła długo oczekiwana prze ze mnie inauguracja pierwszoligowego sezonu 2016/17. W pierwszym swoim spotkaniu siedlecka Pogoń zagra na wyjeździe w Tychach z tamtejszym GKS. Siedlczanie przebyli koło 400 km. by móc zameldować się w województwie Śląskim. W drużynie gospodarzy nie zaszło wiele zmian. Warto jedynie odnotować odejście Marcina Wodeckiego do Legionovii, zagrał on 25 spotkań lecz tylko w siedmiu z nich wychodził w pierwszej jedenastce. Ekipę wzmocnili: Jakub Świerczok z Łęcznej i Jakub Kowalski z Podbeskidzia, że są oni wzmocnieniem niech przemówi fakt że w ubiegłym sezonie Ekstraklasy zagrali on razem ponad 60 spotkań. Jeśli chodzi o gości z Siedlec to tam podobnie jak i przed inauguracją poprzedniego sezonu zaszło sporo zmian. Najważniejsze ze linia defensywna została prawie że nie naruszona. Misztal, Żytko, Chyła i Wrzesiński mają za sobą sporo spotkań i to może być atutem. Transfery już częściowo opisywałem w swoich postach, ostatnie nie wspominane prze ze mnie to: 19-letni Maciej Wojczuk z Karpat Krosno, doświadczony 32-letni Marcin Burkhardt, który moim zdaniem bardziej sprowadzony został dla celów medialnych bo z formą ostatnio u niego nie za rewelacyjnie, kolejny to Luka Stefanac, Chorwat który ostatni sezon spędził w lidze Słoweńskiej, z Legii wyporzyczony został 18-letni skrzydłowy Alban Sulejmani, młodziezowy reprezentant Macedonii grywał ostatnio w rodzimej lidze a dokładniej w Renova Dzepciste. Do klubu jak dotąd sprowadzono 10 zawodników a opuściło siedmiu i nie byli to zawodnicy zaplecza lecz podstawowi gracze. Trójkolorowi zagrali pięć meczów kontrolnych z których wygrali ledwie jedno z BKS-em Stal Bielsko Biała. Grali tez dwie pucharowe potyczki, przeszli ŁKS Łomżę po dogrywce 3-2 i potkneli się na Olimpii Elbląg 1-2. Po dwa trafienia zaliczyli w nich Grzeszczyk i Mączyński. Biało-niebiescy natomiast grali 6 sparingów z czego wygrali trzy i podobnie jak Tychy też już odpadli z Pucharu a wyeliminowało ich KSZO Ostrowiec 2-1, w rundzie wstępnej odprawili Stilon Gorzów 3-0. Golami podzielili się Świerblewski i Tomasiewicz. W Tychach szykuje się święto, sprzedano ponad dwa tysiące karnetów i inny wynik niż zwyciestwo z Pogonią będzie rozczarowaniem. Ja licze na to że wspomniana już prze ze mnie prawie nie naruszona linia defensywna z dokooptowanym przed sezonem doświadczonym Jędrychem poradzi sobie z atakami rywala i wywiezienie choć by oczka z gorącego terenu będzie sukcesem nowego trenera Dariusza Banasika.
typ: x2 @ 1,50 ✅
typ: (handicap 0-1) Pogoń @ 1,50 ✅
typ: czyste konto gości @ 3,25 ✅
otobet

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
stratus +6 Punkty
dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
⛔Chojniczanka Chojnice-Zaglebie Sosnowiec
31.07. Godz.17.00
Typ Chojnice
Kurs 2.24 bettson

Chojnice nie przegraly jeszcze u siebie z Sosnowcem .od 2011 4 wygrane.

Ostatnie mecze to Puchar Polski,Sosnowiec ogral 0-3 Legionovie,a Chojnice odrobily z Kolobrzegiem z 0-2 na 3-2 i oba zespoly graja dalej.

Typ opieram na dobrej dyspozycji w grach domowych podopiecznych Macieja Bartoszka oraz braku napastnikow w Sosnowcu.Operacje przeszedl Michal Fidziukiewicz,odszedl Jakub Arak,dodatkowo za czerwo pauzuje 1 bramkarz Wojciech Fabisiak,zastapi go sprowadzony Jakub Szumski lub junior Czaplski.
Jedynym napadziorem w Sosnowcu jest mlody Tin Matić z Legii.

Zaglebie jest nieobliczalne ,nigdy nie kalkuluje,graja na maxx ale wobec powyzszych oslabien gram czysto na Chojnice.

Przypuszczalne składy:

Chojniczanka Chojnice: Michał Dumieński - Jacek Podgórski, Piotr Kieruzel, Wojciech Lisowski, Jakub Mrozik, Michał Jakóbowski, Paweł Zawistowski, Rafał Grzelak, Andrzej Rybski, Bartłomiej Niedziela, Patryk Mikita.

Zagłębie Sosnowiec: Jakub Szumski - Marcin Sierczyński, Kamil Wiktorski, Krzysztof Markowski, Żarko Udovicić, Robert Bartczak, Łukasz Matusiak, Sebastian Dudek, Tomasz Nowak, Martin Pribula, Tin Matić.
Pozdrawiam

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tychy -0,5 2,179 pinnacle ⛔
Defensywa Siedlec może i została taka sama, co nie zmienia faktu, że była jedną z gorszych w lidze. A na wyjeździe tylko Zagłębie i Kluczborg straciły więcej. Po drugie na wyjazdach najgorszy bilans punktowy i aż 11 porażek w 17 meczach(3 wygrane). Tychy z większą jakością z przodu na stadionie przy raczej pełnych trybunach jest dla mnie sporym faworytem w tym spotkaniu. Transfery Siedlec bardzo przeciętne w mojej ocenie a transfery takich graczy jak Bury są tylko potwierdzeniem tego jak słabą politykę transferową mają kluby na tym szczeblu.

S 0

stolarz77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet365 zdjął z oferty dzisiejszy mecz Stali Mielec z Sandecją trochę to chyba dziwne?

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Mozliwe ,ze wystawia ponownie zaraz przed rozpoczeciem na live.dzieje sie tak czasami.

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie co sądzicie o meczu GKS Tychy czy ktoś go oglądał może??Bo troszkę wynik jest śmierdzący z uwagi na masówkę - choć buki nie zjechały bardzo z kursem ale gospodarze szybko stracona bramka i ani jednej kartki co grali bez woli walki???W debiucie u siebie gra sie an pełnej ku.... a Co Wy na na to?

Status
Zamknięty.