>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 16.09.2015 - środa

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

Kursy od Unibet:

Promocja w Unibet: 1-2-3 i masz cashback do 123PLN!

Drugi dzień 1. kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów zapewne będzie równie emocjonujący. Na salony wkroczyła po raz pierwszy ekipa Gandawy z Belgii. Swój debiut w LM zaliczą na własnej murawie z Lyonem. I tutaj niewykluczone, że gospodarze powalczą o małą niespodziankę. Jednak w ten dzień oczy będą skupione na innym meczu, który odbędzie się w stolicy Włoch. Roma Wojciecha Szczęsnego będzie rywalizować z triumfatorem poprzednich rozgrywek, FC Barceloną. Mocno wzmocnieni gospodarze będą szukać dobrych wyników również na arenie międzynarodowej. Do interesujących spotkań warto też zaliczyć mecz Valencii z Zenitem czy Olympiakosu z Bayernem.

Zachęcam do wspólnej analizy oraz dyskusji.

A 18

andrzej77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsza kolejka tuż tuż i chyba każdy może powiedzieć, że reforma Platiniego zabije jakiekolwiek emocje w fazie grupowej. Maccabi, Dinamo i Olympiakos będą dostarczycielami bramek i punktów, a Chelsea czy Bayern spokojnie od 3-4 kolejki będą mogły odpuszczać mecze, wyzerowywać licznik kartek i szykować się na rudnę pucharową.

E 1

ew93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Olympiakos pewnie u siebie postraszy kazdego, a juz w pierwszej rundzie czeka ich pojedynek z bayernem. Mysle zeby pograc cos w ich strone. Maccabi gra na stanford i tez moga cos ugrac. Chelsea prezentuje teraz poziom sredniaka ligi angielskiej co nie wrozy dobrze. Moim zdaniem nawet legia bylaby w stanie cos z nimi ugrac. Kursy w strone olympiakosu i maccabi zachecaja wiec czemu nie zainwestowac jakis drobnych. Co myslicie?

bramkarz 7

bramkarz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wracam do typowania po mega długiej przerwie i chętnie pograł bym na Bayern za większą stawkę. Ciekaw jestem waszego zdania na temat tego spotkania.

E 1

ew93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Nie ryzykuj. Kurs 1.4 to lypa biorąc pod uwagę to jak Olympiakos gra u siebie w europejskich pucharach. Odradzam.
Osobiście pogram, że Olympiakos strzeli bramkę.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wracam do typowania po mega długiej przerwie i chętnie pograł bym na Bayern za większą stawkę. Ciekaw jestem waszego zdania na temat tego spotkania.
Nie oglądałem ostatniego meczu ligowego z Augsburgiem ale sądząc po horrorze jaki mieli do 72 min to chyba znowu coś się zacięło. Nie ma zresztą co się dziwić. Mnóstwo do tego zespołu wnosi Robben, a on znowu kontuzjowany. To oczywiście nie przesądza, że nie poradzą sobie z Bate, ale dla mnie 1,25 na Bayern w takiej formie to żadne value.

mat77 158

mat77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wrzesnia
Nie oglądałem ostatniego meczu ligowego z Augsburgiem ale sądząc po horrorze jaki mieli do 72 min to chyba znowu coś się zacięło. Nie ma zresztą co się dziwić. Mnóstwo do tego zespołu wnosi Robben, a on znowu kontuzjowany. To oczywiście nie przesądza, że nie poradzą sobie z Bate, ale dla mnie 1,25 na Bayern w takiej formie to żadne value.

Bayern nie gra z BATE tylko z Olympiakosem na wyjeździe.Z BATE natomiast gra Bayer.Co do Robbena to akurat jego absencja może wyjść na dobre Bayernowi, każdy wie jak wygląda współpraca Holendra z Lewym czy innymi zawodnikami FCB.Jak dla mnie nie ma co kombinować i można grać win Bayernu.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bayern nie gra z BATE tylko z Olympiakosem na wyjeździe.Z BATE natomiast gra Bayer.Co do Robbena to akurat jego absencja może wyjść na dobre Bayernowi, każdy wie jak wygląda współpraca Holendra z Lewym czy innymi zawodnikami FCB.Jak dla mnie nie ma co kombinować i można grać win Bayernu.
Tak, tak jasne. Pomyłka językowa z Bayernem. Teraz zobaczyłem Leverkusen, ale jeśli bałbym się z Bate to tym bardziej z Olimpiakosem. Ja będę się upierał, że Robben i Ribery dają mnóstwo Bayernowi. Czy to przypadek, że zabrakło Robbena w ostatnim meczu i męczarnie z Aubsburgiem w kiepskiej formie ? Ale zdecydowanie się nie wypowiadam bo nie oglądałem tego spotkania. Niech ktoś coś napisze, kto oglądał ten ostatni mecz Bawarczyków.

jokerbos 53

jokerbos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
Chelsea vs Maccabi Tel Aviv (+2 i +2.5)
@1.806, Pinnacle
stawka:400.00 ew:322.40

Tylko z doświadczenia nie stawiam więcej niż 400, ale jeszcze to przemyślę. Niby różnica klas duża. Ale obecnie jako zespół Chelsea stanowi katastrofę. Wszyscy leżą z formą,.Ostanio nawet Hazard zaczął grać słabiej, nie wspominając o reszcie. Widziałem prawie wszystkie mecze Chelsea w tym sezonie. Nie wierzę, że na przełomie paru dni Chelsea się przełamie i wygra przewagą minimum 3 goli. Zacytuje to co już raz napisałem: &quot;To nie jest tak, że oni mają chwilowa zadyszkę&quot; . Oni nawet bez tej zadyszki są dużo słabsi, niż ich wszyscy widzą. Mourinho też chyba przeżywa kryzys. Jeszcze jakiś czas temu liczył bym na to, że przygotuje jakąś taktykę. Pamiętajmy też, że Mourinho słynie z minimalizmu, co utwierdza mnie w tym handicapie na bramki. Maccabi Tel Aviv przeanalizowałem tylko pod względem statystyk. Dają one skromny obraz, ale dla mnie wystarczający, żeby zyskać przekonanie, że nie powinni dać się rozgromić słabej Chelsea. Ponieżej 2 ostatnie mecze wyjazdowe, z europejskimi średniakami:
Basel vs M. Tel Aviv 2 : 2
Plzen vs M. Tel Aviv 0 : 2
Kolejnym argumentem jest fakt, że drużyny angielskie dają ciała. We wtorek dwa manchestery przegrały po 1:2 pomimo roli faworyta.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +28 Punkty (Ciekawy mecz z "Żydkami" ;))
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
20:45 Roma - Barcelona
Typ: Drużyna gości Liczba bramek powyżej 1.5
Kurs: 1.70
Buk: Betsson

Wynik:

Przypomnijmy, że 5 sierpnia Barcelona wygrała z Romą 3:0 na Camp Nou. Nie daję żadnych szans gospodarzom w tym spotkaniu. Barcelona zapewne wyjdzie pierwszym garniturem, który z meczu na mecz prezentuje się coraz to lepiej - spotkanie z Atletico mówi samo za siebie. Jestem niemal pewny, że goście zaaplikują swoim rywalom więcej niż 2 gole. MSN zaczyna się rozkręcać. Messi jest odpowiednio zmotywowany kolejnymi narodzinami syna, a spotkanie z Romą będzie dla niego 100 meczem w LM.
Polecam!

20:45 Valencia - Zenit St.Petersburg
Typ: 2 Handicap (0-1)
Kurs: 2.10

Wynik:

Valencia bardzo słabo weszła w ten sezon odnosząc dwa remisy i zwycięstwo w 90. minucie w ostatniej kolejce ze Sportigiem Gijon. Oba zespoły zagrały tylko raz między sobą, a mecz zakończył się skromny zwycięstwem Nietoperzy 1:0. Mestalla na pewno jest ciężkiem terenem do wywiezienia trzech punktów, lecz jestem zdania, że Zenit na pewno w środę się postawi gospodarzom. Ich wyniki w lidze są niezłe 5-1-2. Na wyjeździe nie przegrali od pięciu spotkań. Remis jest w ich zasięgu, a handicap, który ja stawiam pozwala mi zarobić pieniądze.

aka-shakal +28 Punkty (Ciekawe typy :))
J 48

jaworek1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
Ktos cos wie co sie stało z Bayerem? Przegrali u siebie 0:1 w lidze z Darmstadt. Kurs na zwyciestwo Bayeru 2 bramkami wyglada fajnie, 1,65 w sts. Ogladałem bate w eliminacjach ligi mistrzow, widzialem dwa ich mecze, dwa razy stawialem raz na nich gdy wygrali i raz ze przegraja na wyjezdzie i sie nie pomylilem. Po pierwszym meczu widzialem, ze to juz nie to samo bate co 2-3 lata temu. Jak zobaczylem Hleba w skladzie to juz wiem, ze on nie da rady w lidze mistrzow, nei ten level. Kadra Bayeru wydaje sie ze maja kim strzelac, ale maszynka chyba sie zaciela. Stracili gola w 8 minucie meczu z Dramstadt i nie byli w stanie nawet wyrównać, wiec come on, o co tu chodzi?

20:45 Roma - Barcelona
Typ: Drużyna gości Liczba bramek powyżej 1.5
Kurs: 1.70

Wynik:

Przypomnijmy, że 5 sierpnia Barcelona wygrała z Romą 3:0 na Camp Nou. Nie daję żadnych szans gospodarzom w tym spotkaniu. Barcelona zapewne wyjdzie pierwszym garniturem, który z meczu na mecz prezentuje się coraz to lepiej - spotkanie z Atletico mówi samo za siebie. Jestem niemal pewny, że goście zaaplikują swoim rywalom więcej niż 2 gole. MSN zaczyna się rozkręcać. Messi jest odpowiednio zmotywowany kolejnymi narodzinami syna, a spotkanie z Romą będzie dla niego 100 meczem w LM.
Polecam!
Fajnie, tylko w Romie broni Szczesny, ktory podobno wybronil mecz z Juve i zatrzymał mistrzów świata na narodowym, wszyscy wiemy, że jak ma mecz to wszystko wybroni. Pamietam mecz arsenalu z barcelona w londynie, barca tez wtedy była na fali, była wielka, arsenal wygrał po wyjsciu z grupy u siebie podobno 2:1 w rewanzu chyba kontuzja palca i musial zejsc. Teraz tez wydaje mi sie, ze stanie na wysokosci zadania. Barca po ciezkim meczu z Atletico, messi nie gral całego spotkania wiec jest wypoczety. Roma po wygranej z Juve pokazała, kto rządzi w lidze i narazie rozdaje karty. Napewno bedzie w domu mocna. Morale napewno wzrosly i atmosfera w druzynie po wygranej z Juve wydaje sie by też dobra.

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Fajnie, tylko w Romie broni Szczesny, ktory podobno wybronil mecz z Juve i zatrzymał mistrzów świata na narodowym, wszyscy wiemy, że jak ma mecz to wszystko wybroni. Pamietam mecz arsenalu z barcelona w londynie, barca tez wtedy była na fali, była wielka, arsenal wygrał po wyjsciu z grupy u siebie podobno 2:1 w rewanzu chyba kontuzja palca i musial zejsc. Teraz tez wydaje mi sie, ze stanie na wysokosci zadania. Barca po ciezkim meczu z Atletico, messi nie gral całego spotkania wiec jest wypoczety. Roma po wygranej z Juve pokazała, kto rządzi w lidze i narazie rozdaje karty. Napewno bedzie w domu mocna. Morale napewno wzrosly i atmosfera w druzynie po wygranej z Juve wydaje sie by też dobra.
Barcelona miała ciężki terminarz na start sezonu, a jednak się udało zdobyć komplet punktów w każdym z nich, a to jest kolejną motywacją dla nich żeby odnieść kolejne zwycięstwo. Dwa/ trzy lata temu trenerem był tam Enrique, a więc zna trochę ten klub i wie jak funkcjonują poszczególne formacje. Oba zespoły wydają się być na fali dlatego też spodziewam się dużo goli, a nie szachów czy obrony częstochowy.
Jednak jak będzie zobaczymy w środę.

white001 6

white001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Tak, tak jasne. Pomyłka językowa z Bayernem. Teraz zobaczyłem Leverkusen, ale jeśli bałbym się z Bate to tym bardziej z Olimpiakosem. Ja będę się upierał, że Robben i Ribery dają mnóstwo Bayernowi. Czy to przypadek, że zabrakło Robbena w ostatnim meczu i męczarnie z Aubsburgiem w kiepskiej formie ? Ale zdecydowanie się nie wypowiadam bo nie oglądałem tego spotkania. Niech ktoś coś napisze, kto oglądał ten ostatni mecz Bawarczyków.

Ja oglądałem ten mecz, na szczęście (?) Ausburg grał po prostu dobrze a przynajmniej moim zdaniem piłkarze pepa jakoś lekko podeszli do meczu. Wyjątkiem był Robert Lewandowski, który gryzł trawę by coś zrobić &quot;in plus&quot;.Pod koniec meczu reszta piłkarzy chyba to zauważyła co przyniosło korzystny wynik.

adamo80 +5 Punkty
dobi 1,7K

dobi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dinamo - Arsenal / BTTS @1,88 expekt
To mój trzeci typ na cashbacku. Owszem dość ryzykowny, ale wydaje mi się, że ma swoje podstawy do gry. Arsenal nie lubi grać na wyjazdach, nie tyle co grają łabo ale nierzadko tracą bramki, jakieś kiksy czasami, a Dinamo dobrze gra, w formie są. Angelo Henriquez z MU przyszedł który w tamtym sezonie strzelał na wypożyczeniu, teraz go kupili no i może coś podziałać, a tu tylko potwierdzenie moich słów jak Dinamo jest mocne u siebie, może to tylko chorwacka liga ale robi wrażenie : http://scr.hu/2i9f/9o1ui . W ubiegłym sezonie w ekipie Mistrza Chorwacji aż 54/85 wszystkich bramek strzeliło 4-ech zawodników, aż 20 z nich strzelił właśnie Henriquez. Jeden z nich (Cop) odszedł do Malagi ale Pjaca i El Soudani wciąż występują w Dinamie. Jak to się wszystko rozwiąże, zobaczymy ????
Trebel :
Dinamo - Arsenal / BTTS
Man City - Juve / 1
PSV - Man Utd / BTTS
AKO 5,66

Analizy do pozostałych meczy :
http://forum.bukmacherskie.com/f44/1-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-15-09-2015-wtorek-124547-2.html#post5622696

heros123 +1 Punkty
szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Messi najlepszy strzelec LM 6 u nibet
Barcelona wygra LM 6 u nibet
Bardzo podobają mi się te kursy.
To będzie bardzo ciężki sezon dla Barcelony, ale wystarczy zachować trochę paliwa na wiosnę
i realna stanie się szansa na awans do finału czy też ponowne wygranie LM.
Obok Mesjasza, wg mojej opinii tylko Ronaldo ma podobne szanse na tytuł króla strzelców w LM,
więc ten kurs dla mnie jest za wysoki.
W tej edycji jedynie Bayern stawiam na równi z niepokalaną jeżeli chodzi o faworytów do wygrania LM
i myślę, że spokojnie znajdzie się w 1/2 LM, a wtedy kursy już nie będą tak wysokie.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Messi najlepszy strzelec LM 6 u nibet
Barcelona wygra LM 6 u nibet

Bardzo podobają mi się te kursy.
To będzie bardzo ciężki sezon dla Barcelony, ale wystarczy zachować trochę paliwa na wiosnę
i realna stanie się szansa na awans do finału czy też ponowne wygranie LM.
Obok Mesjasza, wg mojej opinii tylko Ronaldo ma podobne szanse na tytuł króla strzelców w LM,
więc ten kurs dla mnie jest za wysoki.
W tej edycji jedynie Bayern stawiam na równi z niepokalaną jeżeli chodzi o faworytów do wygrania LM
i myślę, że spokojnie znajdzie się w 1/2 LM, a wtedy kursy już nie będą tak wysokie.

W tym wypadku wystarczy będzie zadaniem trudnym do zrealizowania.
Jak wiadomo Barcelona nie ma ławki rezerwowej także przynajmniej do stycznia pierwsza 11 musi dawać z siebie nie 100 a 200 % co prawdopodobnie przełoży się na drugą część sezonu.
Po tym jak Vidal i Turan dołączą Barcelona będzie jeszcze mocniejsza tyle że moim zdaniem reszcie zawodników zabraknie paliwa.
Moim zdaniem Barcelona nie wygra ani mistrzostwa ani LM przez te zawirowania kadrowe.
Real na dzień dzisiejszy ma kadrę szerszą i do stycznia może wyrobić sobie przewagę bo ta 11 Barcelony wiecznie bez kontuzji grać nie będzie.

Z 26

zal28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Różnie można to interpretować, w rundzie jesiennej FCB ma wszystkie mecze z liczącymi się przeciwnikami na wyjeździe, LM ma banalną, natomiast na wiosnę gdy LM wejdzie w decydującą fazę w lidze ma wszystko u siebie, więc nie jest to takie złe rozwiązanie.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
La Masia
Tym bardziej, że kontuzje nie oszczędzają zawodników Barcy już na samym początku sezonu. Od początku rozgrywek mniejsze lub większe urazy złapali już Douglas, Alba, Adriano, Dani Alves, Sergi Roberto, Claudio Bravo i Thomas Vermaelen. Do tego trzeba jeszcze doliczyć Neymara, który przez dwa tygodnie pauzował z powodu świnki. A mimo to Barca zdobyła Superpuchar Europy, a w lidze jak na razie mają komplet punktów, w tym arcyważne zwycięstwo na Vicente Calderon w poprzedniej kolejce. Poza tym Lucho bardzo lubi stosować rotację i widać póki co wychodzi to zespołowi i jemu na korzyść. Fakt, Barca ma krótką ławkę jednak wystarczy aby tridente MSN miało formę, z resztą wystarczy żeby dwóch z nich było w gazie i już jest grubo. Oni sami sobie potrafią wykreować sytuację. Póki co Iniesta wygląda nieźle, ale Rakitic mizernie. Jeśli oni się obudzą to będą dużym wsparciem jak w tamtym sezonie. Kursy zaproponowane przez Szefa Elity są kuszące i za drobne można spróbować.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
⚽ Olympiakos Piraeus - Bayern Munich
Olympiakos Piraeus +1,25 AH ::: 1,90 ::: Pinnacle ::: 1/3 ⛔

Na tym obrazku opieram tak naprawdę swój powyższy typ. Grecy u siebie w lidze tak naprawdę nie mają sobie równych rywali. Swoich przeciwników miażdżą, wygrywają u siebie bardzo pewnie, ich stadion to twierdza. Patrząc nawet na ich wyniki z Ligi Mistrzów chociażby z przed roku to robią imponujące wrażenie. W Grecji nie dały rady takie kluby jak Manchester Untied, Juventus, Atletico Madryt, Benfica itd. Czego chcieć więcej?
Wartość Bayernu moim zdaniem jest przesadzona. Kursy na nich są jakby byli w formie za czasów trenera Juppa Heynckes, a moim zdaniem jest zupełnie inaczej. Niby to wielki potężny klub, wyniki ich bronią, ale jakoś te ostatnie zwycięstwa moim zdaniem nie były wcale aż tak przekonujące. Do tego sądząc po ostatnich wyjazdowych wynikach w Lidze Mistrzów to nie idzie im tak dobrze jak na Allianz Arena. W 6 na 7 meczach handicap zostałby spokojnie pokryty. Mecz z wieloma politycznym podtekstami - Grecja vs. Niemcy (Unia Europejska, Kryzys, Pożyczki itd.).
Wynik: 0:3
⚽ AS Roma - Barcelona
AS Roma +1 AH ::: 1,79 ::: Pinnacle ::: 1/3 ✅
Bardzo słabo poszła Liga Mistrzów Romie w poprzednim sezonie, ale to mogło być spowodowane tym, że dawno tam nie grali. Teraz już zawodnicy wiedzą z czym to się je. Jest to trochę dość ryzykowny typ i nie będę tego ukrywał. Oba kluby spotkały się jakiś miesiąc bądź dwa temu w meczu towarzyskim i wygrała Barcelona 3:0, ale tutaj należy zadać pytanie czy jest jakikolwiek sens przywoływać jakiś mało istotny mecz towarzyski? Tu jest Liga Mistrzów - najwyższa stawka.
Ten typ jest bardziej przeciwko Barcelonie niż na Romę. Mnie to Katalończycy od początku sezonu nie przekonują. Jeszcze chociażby rok temu miażdżyli swoich przeciwników, to teraz ich wszystkie zwycięstwa w tym sezonie były minimalistyczne, najniższą przewagą bramkową. 0:1 z Bilbao, 1:0 z Malagą i 1:2 z Atletico. Włochy to zawsze był trudny teren do gry z wiadomych powodów.
Wynik: 1:1

adamo80 +5 Punkty (...ale osłabiebia mniejszej wagi niż w Olympiakosie :))
adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Roma - Barcelona + Chelsea - Macc. Tel Aviv + Olympiakos - Bayern kurs łączny: 2,71 buk: STS 1/2 średniej stawki ⛔
No zaryzykuję jeszcze tak. Wierzę w Barcelonę, obecnego mistrza LM, gdyby nie wyjazd pokusiłbym się nawet o handi, co do Chelsea nawet ona jako drużyna z PR chyba da radę Izraelitom ???? . Najbardziej obawiam się o Bayern, który gra bez Robbena i Riberiego, ale Costa nie jest zły, a Olympiakos może co prawda zaskoczyć, ale skład to już nie jest to co 2 lata temu.

W Grecji nie dały rady takie kluby jak Manchester Untied, Juventus, Atletico Madryt, Benfica itd. Czego chcieć więcej?
:
Ano może jeszcze tego, żeby zagrał jutro taki Olympiakos któremu nie dały rady w/w przez ciebie drużyny ???? Niestety dla twojego typu to zupełnie inny Olympiakos. BEZ: Manolasa, Holebasa, Samarisa i Mitroglou

aka-shakal +28 Punkty (Bayern za to nie jest już taki mocny :))
Status
Zamknięty.