>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1/8 Finału Ligi Mistrzów 06.03.2012 - Wtorek (Rewanże)

Status
Zamknięty.
bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
Składy na dzisiejszy mecz:
Szczęsny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Gervinho, Van Persie
Abbiati, Mexes, Mesbah, Abate, Thiago Silva, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimović, Robinho, El Shaarawy
Zapowiada się ofensywnie ????

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Arsenal - Milan

Tak na szybko bo zaraz grają. Wiele zostało już napisane. Od siebie dodam, że mecz zapowiada się na overowy. Oba zespoły zagrają 4-3-3. Arsenal nie ma nic do stracenia i zapewne od początku rzuci się do ataku. Problem Anglików jest taki, że drużyna Milanu jest od nich o wiele lepsza i powinna wykorzystać swoją przewagę. Wydaje mi się, że szybko strzelą bramkę po kontrze a później będą kontrolowali mecz. Jeśli Arsenal straci bramkę, to piłkarze chyba stracą resztki nadziei i będą chcieli tylko przeczekać resztę czasu. Słabości i mocne punkty Arsenalu widać było szczególnie w ostatnim meczu z Liverpoolem. Arsenal ma świetnego Van Persiego, który wykorzystuje niemal wszyskie okazje. Ale co jeśli nie będzie takowych miał? Myślę, że Milan może skutecznie go wyłączyć z gry, jak to miało miejsce w pierwszym meczu. Drugim mocnym punktem jest Szczęsny, chociaż i on gra nierówno - świetne interwencje przeplata z prostymi błędami. Ja dzisiaj widzę mecz trochę inaczej niż większość, stąd moje typy mogą być dla niektórych zaskakujące.
Typy:
Milan over 1.5 @ 2.45 expekt
Milan h.-1.5 @7.20 bet365
Arsenal posiadanie piłki: under 57.49 @ 1.85 expekt
Ibra gol @ 2.75 expekt

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niestety nie udało się awansować ???? . Chociaż jestem kibicem Man United to dzisiaj całym sercem byłem za Arsenalem ???? . Awans był na wyciągnięcie ręki po pierwszej połowie. Szkoda sytuacji Van Persiego z drugiej połowy, chyba miał za łatwą pozycję, żeby strzelić ???? w porównaniu do tych z ostatniego meczu z liverpoolem. Co do milanu to grał dzisiaj straszny piach. Mesbah to jakies wogóle nie porozumienie. Jeszcze raz napisze szkoda , szkoda i jeszcze raz szkoda.

Status
Zamknięty.