>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1/4 finału Ligi Europy REWANŻE [18.04.2019]

Status
Zamknięty.
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Kursy od: Fortuna

Zapraszam do podawania typów popartych analizą. 

M 29

mateo6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siewierz

Eintracht vs Benfica

1+1,5 2,1 Fortuna

Wg mnie perełka. Powiem szczerze, że ucieszyłem się gdy zobaczyłem wynik 1szego meczu w Portugalii. Jeszcze jak zobaczyłem potem statystyki gdzie ilość strzałów była na równi mimo tego, że Frankfurt grał od 20 min w 10! Grać na wyjeździe o jednego zawodnika mniej, miec staty niemal takie same, to coś jest na rzeczy. Benfica już mega się męczyła z Dinamem Zagrzeb. W Chorwacji mieli statystyki jakby Dinamo grało z jakimś średnim chorwackim zespołem. Eintracht dzisiaj przegrał to fakt, ale znowu grali w 10 gdzie w 1szej połowie stwarzali sobie sytuacje. Niemcy nie mają w tym meczu nic do stracenia. Pocisną do przodu. A ostatnio nie mają problemu z trafianiem do bramki. Zastanawiam się jeszcze nad awansem Eintrachtu bo kurs przyjemny 3.5. Wg mnie Eintracht na pewno to wygra, dlatego to jest mój głowny bet, a nad awansem musze jeszcze pomyśleć. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze wypowie nt tego spotkania bo są okazje do łapania ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
chamberlain +8 Punkty
R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków

Co prawda jeszcze nie wiadomo jaką linie dadzą na benfice ale widzę tutaj jedyną opcję na ten rewanż to kartki Benfiki Jak pisałem przed 1 meczem sam awans nie odważyłbym się wskazać półfinalisty. Teraz nawet pomimo wyniku 4-2. 2 gole dla Eintracht do odrobienia to jest nic grając u siebie.Piłkarze Benfiki o tym doskonale wiedzą i za wszelką cenę będą chcieli jak najdłużej nie stracić gola dlatego nie będą odstawiać nóg. Myślę jednak że to linia będzie mówię tu o samej Benfice 2,5. Jak najabrdziej będzie do gry.

Benfika over żółtcyh kartek linia( do akualizacji)

S 120

sunxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 14. April 2019 22:21 przez mateo6

Eintracht vs Benfica

1+1,5 2,1 Fortuna

Wg mnie perełka. Powiem szczerze, że ucieszyłem się gdy zobaczyłem wynik 1szego meczu w Portugalii. Jeszcze jak zobaczyłem potem statystyki gdzie ilość strzałów była na równi mimo tego, że Frankfurt grał od 20 min w 10! Grać na wyjeździe o jednego zawodnika mniej, miec staty niemal takie same, to coś jest na rzeczy. Benfica już mega się męczyła z Dinamem Zagrzeb. W Chorwacji mieli statystyki jakby Dinamo grało z jakimś średnim chorwackim zespołem. Eintracht dzisiaj przegrał to fakt, ale znowu grali w 10 gdzie w 1szej połowie stwarzali sobie sytuacje. Niemcy nie mają w tym meczu nic do stracenia. Pocisną do przodu. A ostatnio nie mają problemu z trafianiem do bramki. Zastanawiam się jeszcze nad awansem Eintrachtu bo kurs przyjemny 3.5. Wg mnie Eintracht na pewno to wygra, dlatego to jest mój głowny bet, a nad awansem musze jeszcze pomyśleć. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze wypowie nt tego spotkania bo są okazje do łapania ;)

witaj ;) jestem kibicem Eintrachtu od małego, w sumie mój pierwszy mecz na stadionie był na Commerzbank-Arena i co nie co możemy podyskutować. Pierwsza sprawa, to jest taka, czy wyleczy się Martin Hinteregger. Przyszedł do Orłów w zimę, jest na wypożyczeniu z Augsburgu i głównie dzięki niemu defensywa się trzyma. Zauważ jak mało tracili bramek na wiosnę. Niestety nabawił się kolejnego urazu bo już z Schalke musiał zejść i jest poważny znak zapytania na czwartek. Bez niego obrona się gubi, i to może być szansa dla Benfici. Druga sprawa to zmęczenie. Jak wiemy Da Costa i Kostic zasuwają na wahadłach, ten pierwszy od 65minuty nie miał już sił. Adi Hütter robi rotacje na pozycjach ofensywnych, raz dawał Rebicowi odpocząc raz Jovicowi, ale tutaj grają pełne 90min i to wyszło wczoraj. Boje się, że Benfica to wykorzysta. Trzecia sprawa to Sebastien Haller. Brakuje go bo napastnik ten jest silny na nogach i często gra tyłem do bramki, grają z nim na ściane a Jovic czy Rebic to inna charakterystyka zawodnika. Z tego co mówią w środowisku kibicowskim mają go postawić. Cięzki mecz to obstawienia, kusi mnie awans jak i wygrana jak i u Ciebie, ale sporo jest przeciwności no i kolejna sprawa, Eintracht dawno nie był w takiej sytucji jaka jest teraz, dwa przegrane mecze, jak zareagują? Mam nadzieję, że pozytywnie 

zilzil +10 Punkty
Z 14

zarka94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy

Godzina: 21:00

Spotkanie: Napoli - Arsenal

Typ: 1 drużyna: liczba wykonanych rzutów rożnych - powyżej 6,5 ✅

Kurs: 1.66

Bukmacher:  etoto

Analiza: 

Mecz rewanżowy, w którym spotkają się vice-lider włoskiej Serie A, Napoli z obecnie czwartą drużyną Premier League, Arsenalem Londyn. Za tym typem stoi parę mocnych argumentów. Po pierwsze, spotkanie w Londynie obfitowało w wiele rzutów rożnych, a dokładnie w 15(Napoli w drugiej połowie wykonało, aż 7 tych stałych fragmentów gry). Po drugie wynik pierwszej części dwumeczu, gdzie Arsenal wygrał 2-0 i rzeczą naturalną jest to, że Napoli od pierwszych minut przejmie kontrole nad spotkaniem w pogoni po odrobienie strat. Po trzecie Napoli potrafi nabijać liczbę rzutów rożnych w meczach u siebie. Ostatnie 5 spotkań to kolejno, 11 z Genoa, 5 z Udinese, 10 z Salzburgiem, 12 z Juventusem i 5 z Zurichem, gdzie w pierwszym meczu wygrali 3-1 i w rewanżu nie musieli zbytnio forsować swojego tempa. Scenariusz na ten mecz wydaje się oczywisty. Napoli będzie długo utrzymywać się przy piłce, prawdopodobnie powyżej 60-65% i napierać na ustawioną na swojej połowie drużynę gości, co da gospodarzom dużą liczbę wykonanych przez nich rzutów rożnych.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0

Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy

Godzina: 21:00

Spotkanie: Napoli - Arsenal

Typ: over 1.5 strzału Aubameyang

Kurs: 1.80
✅

Bukmacher: ETOTO/bet365/Betsson

Analiza:

Liczy sie kazdy strzal celny, niecelny czy zablokowany. Aubameyang to glowny napadzior Arsenalu. Napoli tutaj bedzie prowadzic gre ale na pewno kilka razy Kanonierzy wyjda z jakas grozna kontra. Gabonczyk sporo strzela w kazdym meczu. Robi to praktycznie z kazdej pozycji. Te dwie proby strzalow w ciagu calego meczu powinien miec. Dodatkowo jest etatowym wykonawca rzutow karnych.

Staty w ostatnich 10 meczach w ktorych zagral od poczatku:

• Watford - 5
  • Napoli - 5
  • Rennes - 5
  • Manchester United - 4
  • Rennes - 2
  • Bournemouth - 4
  • BATE - 6
  • Manchester City - 1
  • Cardiff City - 2
  • Chelsea - 3

krawol +3 Punkty (Dzięki)
chamberlain +8 Punkty
qowalsky6 +30 Punkty (No fajny typ)
bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico

Orientuje się ktoś jak to jest? Jeśli Arsenal lub Chelsea wygra ligę Europy i zajmie 4 miejsce w lidze jednocześnie to czy piąta drużyna zagra w lidze mistrzów? 

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 18 kwietnia 2019 22:58 przez bukovina

Orientuje się ktoś jak to jest? Jeśli Arsenal lub Chelsea wygra ligę Europy i zajmie 4 miejsce w lidze jednocześnie to czy piąta drużyna zagra w lidze mistrzów? 

Wygranie LE danej druzyny nie zwieksza puli dostepnych miejsc w LM w danej lidze. Mowiac krotko nie przechodzi to miejsce na kolejna druzyne z ligi krajowej.

bukovina +7 Punkty
Status
Zamknięty.