Manchester City vs Real Madryt
Dobry kurs na Manchester, który powinien pojechać ze skromną zaliczką do Madrytu. To jest piłka, wszystko może się wydarzyć, jednak watpliwą sprawą jest porażka Realu, gdy w ofensywie bedzie Ronaldo. Ten gwiazdor, jakoś działa na drużynę motywująco, po porażce w Wolfsburgu, u siebie zaczął szaleć, dostał skrzydeł i rewanż był bardzo ciekawy... Ciekawy wyniku czekam na ruchy kursów, kusi Man City, lecz Real to Real.. Mecz moim zdaniem będzie "albo tak, albo tak" tzn. będzie dominacja przez gospodarzy lub gości, będzie dużo kontr, a za tym udane próby wywalczenia bramki. Można dobrze postawić na rożne, lecz ja klasyczne 1X2, gdzie mój typ na chwilę obecna to czyste
2. Zachęcam do wypowiedzi, krytki. Pozdrawiam
Atletico Madryt vs Bayern Monachium
Zwycięstwo gospodarzy? Bardzo prawdopodobne, lecz proszę pamiętać o Lewandowskim, Robbenie, "dobre chopoki, lubio szczelać", Diego Costa, widnieją tam nazwiska, wiadomo nazwiskami meczu się nie wygrywa.. Uparcie na wyjazdowe zwycięstwo Bayernu, dla którego ten mecz będzie ważny, finał
LM, nie mogą pozwolić sobie na błędy. Kusi mnie DW 1-2, bo drużynę z Atletico stać na gola, na dobre widowisko, lecz Bayern po lekkiej nauczce wyjazdowej z Benfica, nie bedzie chciał powtarzać swojego błędu. Ciekawe widowsko, Atletico owszem - brawa. Drużyna bez sławy, takiej jak Real, bez kasy takiej jak Real, pokazuje bardzo dobry poziom.