cytat z dnia 20 lutego 2020 19:38 przez dj_jonesWolves-Espanyol
Nie sadzicie ,ze Espanyolowi bardzo zalezalo na tych rozgrywkach? Ewidentnie widac ze odpuscili La Lige angażując sie w EL. Nagle maja to odpuscic w fazie play off? Watpie.
cytat z dnia 20 lutego 2020 19:55 przez cinas89
a co im to da ?
i tak do finalu nie awansuja, jak osiagna polfinal i zajma ostatniej miejsce w LA LIDZE to im nawet 3-4 miejsce w tych rozgrywkach nie pomoze
są poprostu słabi, dzisiaj wilki im pokaża gdzie jest ich miejsce
cytat z dnia 20 lutego 2020 22:28 przez cinas89
Tak jak mówiłem. Espanyol to może grać ale w league one co najwyżej . Chłopy nie istnieją na boisku jeszcze z 2 dostaną i tyle będzie z ich nastawienia. Jak słucham takie bzdury że nastawiają się na puchary gdzie grozi im spadek w lidze to ręce opadają
cytat z dnia 21 lutego 2020 04:51 przez rondaniEspanyol zapewn isobie utrzymanie dzialaniami zakulisowymi jak zawsze w La Liga, tylko patrzec jak pojada seria wygranych, spokojnie
Oni od kilku lat sa za slabi na lige, ale maja licznych pzyjaciol, w tym Barcelone zainteresowana obecnoscia rywala w ldze i czesto oddajaca im punkty, kiedy tylko potrzeba
cytat z dnia 21 lutego 2020 17:38 przez kfjatekGdzie mogę znaleźć materiał video z meczu Glasgow Braga?
Grał ktoś na żółte kartki w tym spotkaniu z linią 3,5?
Wg oficjalnej strony UEFA były 4 kartki, buk rozliczył mi 3 argumentując, że czwarta z nich padła po zakończeniu spotkania.
Live commentary na flashscore mówi jednak co innego.
cytat z dnia 21 lutego 2020 17:38 przez kfjatekGdzie mogę znaleźć materiał video z meczu Glasgow Braga?
Grał ktoś na żółte kartki w tym spotkaniu z linią 3,5?
Wg oficjalnej strony UEFA były 4 kartki, buk rozliczył mi 3 argumentując, że czwarta z nich padła po zakończeniu spotkania.
Live commentary na flashscore mówi jednak co innego.
cytat z dnia 22 lutego 2020 01:55 przez ranczo0123
Masz fart bo wedle regulaminu STS to powinienes miec niezaliczona ta ostatnia kartke bo byla dana po koncowym gwizdku i w konsekwencji zaklad na minus ????