>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

żenada.....

U 3

uzdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Dziś pierwszy raz zacząłem grę na Betclic`u.... już żałuję ????
1 zakład postawiłem na żywo celem sprawdzenia - tu okazało się OK, trafiony kasa szybko zaksięgowana na koncie gracza...
2 zakład okazał się jednak śmiechem...postawiłem 1 spotkanie (nie na żywo) na:
Piłka nożna, Islandia 1 Deild
Bi/Bolungarvik - Fjallabyggd
Remis - zwrot : Bi/Bolungarvik

Kupon oczywiście trafiony (oglądałem mecz na żywo na BET365.com) - wynik 2:1 dla gospodarzy.

Cyrk jest jednak taki, że mecz skończył się ponad godzine temu, a na moim koncie gracza wciąż widnieje jako aktywny zakład (nierozliczony)....napisałem na LiveChat dlaczego tak się dzieje że tak długo musze czekać za rozliczeniem? Uprzejma pani, sprawdziała o jaki kupon chodzi, a później się mnie zapytała czy posiadam przypadkiem jakiś link do wyniku spotkania...!!!!! (buahaha) - odpowiedziałem że oglądałem na żywo na BET365 i zakończył się wynikiem 2-1...to owa pani z pomocy skierowała moją sprawę do działu rozliczeń ???? i się rozłączyła z czatem nawet nie pytając czy coś jeszcze potrzebuje...żenada po prostu ???? Mecz (kupon) do tej pory nie jest rozliczony....

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Opinie o buku możesz wyrazić w odpowiednim temacie, chyba że jesteś kolejnym który zakłada bezsensowny temat żeby się pożalić...

U 3

uzdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
dawid, przepraszam jeżeli zaśmieciłem tym tematem forum, jednak frustracja a właściwie śmiech z ich podejścia zbyt mnie poderwał do założenia tematu w nieodpowiednie miejsce. Jeżeli jest taka opcja to prosze przeżuć temat do odpowiedniego działu (chyba że ja mogę to uczynić...?) Troszkę wyrozumiałości - z ilością postów równej Tobie obiecuję że nie będę popełniał podobnych błędów ????

Q 30

qtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uzdi ,żeby ludzie mieli tylko takie problemy z bukami jak ty, to świat byłby idealny...
Godzinę ci już zakład rozliczają, no po prostu masakra jakaś !!!

U 3

uzdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Tu nie chodzi o to że godzine...ale o to że sama obsługa buka się mnie dowiaduję czy &quot;posiadam link do wyniku spotkania&quot;
Ludzie...ja nie narzekam że świat się wali tylko waraziłem swoją opinię...i nie nazwałem tego problemem...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +3 Punkty
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie oceniaj buka po polskim suporcie, tam pracują głównie panie które potrafią jedynie wklejać jakieś formułki i nie mają pojęcia o zakładach, jakbyś napisał do angielskiego suportu to na pewno nie dostałbyś takiej odpowiedzi, a jeśli chodzi o rozliczanie zakładów to niekiedy zdarzają się takie przypadki że buk potrzebuje trochę więcej na rozliczenie danego zakładu.