>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

źle rozliczony zakład

P 65

peterkurten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
obstawiłem w nocy zakład:
Miami Heat - Sacramento Kings
Zawodnik zdobędzie więcej niż 20 punktów : Dwayne Wade - Tak (Kurs: 1,65)
Wade rzucił 20 pkt
w regulaminie jest napisane:
Powyżej/poniżej - jeżeli łączna liczba goli/punktów itd. jest dokładnie równa określonej linii i nie ma wygrywającej linii, wszystkie zakłady zostaną anulowane.

napisałem do nich o to, po chwili rozliczyli mi zakład jako anulowany(tak jak powinno być zgodnie z regulaminem) lecz teraz znowu uznali zakład jako przegrany i zabrali mi wygraną z konta

miał ktoś z nimi podobny problem? czy to ja źle interpretuje ich zapis i dobrze rozliczyli mi ten zakład jako przegrany

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak na chłopski rozum, to nie rzucił więcej niż 20 pkt, ale skoro regulamin tak stanowi, to powinien być zwrot.

P 65

peterkurten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nie rzucił więcej, ale przecież również na chłopski rozum nie rzucił mniej, zakład był dwudrogowy

P 65

peterkurten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpisali mi, że u nich 0-20 to poniżej 20, a 21+ to więcej mimo iż nie ma tego nigdzie podanego w regulamienie, jest sens dalej walczyć z nimi o swoje pieniądze?

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
odpisali mi, że u nich 0-20 to poniżej 20, a 21+ to więcej mimo iż nie ma tego nigdzie podanego w regulamienie, jest sens dalej walczyć z nimi o swoje pieniądze?
Moim zdaniem powinien być zwrot, ale z bukiem nie wygrasz i zawsze będzie podejmował decyzje korzystne dla niego :razz: