jezuuuuu...... ja też to wiem z praktyki że wypłacają błędy! przytoczyłem Ci również dwa inne fragmenty regulaminu, które JASNO mówią o tym, że dane (KURS) który widnieje na kuponie jest wiążący obie strony i toto nic z tym nie może zrobić
prześledź sobie regulaminy innych firm to się zorientujesz co to znaczy mieć zapis o "oczywistym błędzie" bukmachera - wszystkie firmy internetowe tak mają, a z firm naziemnych tylko
STS i to od kilku miesięcy
to co jest na kuponie w toto, czyli to co masz wydrukowane to jest ważne dla Klienta, firmy oraz dla sądu i nie można tego już zmienić bez zmiany regulaminu a tej na dzień dzisiejszy toto nie zrobił
fragment regulaminu, który wklejasz dotyczy i zawsze dotyczył tylko błędów właśnie typu 'mecz się nie odbył bo nie miał być grany'
na koniec (bo już nie mam siły tłumaczyć) jeszcze raz wpisuję Ci dwa najważniejsze punkty regulaminu toto pod tym względem:
III. STAWKA ZA ZAKŁADY I KURSY USTALANE DLA ZDARZEŃ
§ 9.
1. Spółka ma prawo dowolnie ustalać stawki na poszczególne rodzaje zakładów, o których mowa w niniejszym regulaminie.
Wiążącą dla Uczestnika zakładu jak i dla Spółki jest stawka wskazana na kuponie.
(...)
4.
Za obowiązujący kurs do obliczania wygranej uważa się kurs aktualny (uzyskany na potwierdzeniu) w momencie zawierania zakładu, z wyjątkiem przypadków określonych w § 18 ust. 13.
ps. jeżeli kiedyś dostałeś zwrot za błąd w kursach (odwrócone kursy) to Cię toto w konia zrobiło i było trzeba walczyć z nimi !! ja wykorzystałem ich błędy na kursach kilka razy i zawsze mi wypłacili zgodnie z kursem, który widniał na kuponie
niestety już wkrótce się to skończy, wejdą zakłady przez neta i wszyscy zmienią regulaminy na takie jak mają buki netowe