>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ćpajsport razem ze mną

Status
Zamknięty.
cpajsport 0

cpajsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Witam. Ślędze to forum od kilku dni i wczoraj się tutaj zarejestrowałem.
W zakłady bukmacherskie bawię się jakieś 4-5 lat. Grywałem w bukach naziemnych a od jakiegoś czasu loguję się na kontach internetowych zgarniajac róznego rodzaju bonusy.Bo skoro są to czemu mam z nich nie korzystać ? Nie traktuję bukmacherki jako zarobek ale też nie gram bo lubię - jestem gdzieś pośrodku tego. Siedzę głównie w piłce nożnej gdyż najbliższa jest mi sercu i to o niej mam jakies pojęcie.
Stawki moich kuponów są różne ale w granicach rozsądku.Nie ma co szalec bo wyniki ciagle zaskakują.
Mam świeże konto w betclick który oferuje 200 złotych cashback więc w to mi graj.Wpłaciłem 200 zł i pierwszy kupon postawiłem oczywiście za 200 zł. Kupon jest bardzo ryzykowny ale nie bez szans na powodzenie. Jeśli wejdzie to grzecznie wypłacę wkład a za resztę będę grał.Jeśli nie wejdzie to spróbujemy pomalutku coś ze zwróconych 200 złotych ugrać.

Kupon 1
Bayern Monachium - Arsenal Londyn obie strzelą , kurs 1,75
FC Barcelona - Manchester City obie strzelą , kurs 1,58
FC Basel - FC Salzburg obie strzelą , kurs 1,55
FC Sevilla - Betis Sevilla 1 , kurs 1,52
Łączny kurs : 6,51 x 200 zł = 1302 zł

W tygodniu czeka nas LM i LE więc w te wydarzenia ulokowałem swoje fundusze.W pierwszych meczach angielskie zespoły spisały się fatalnie i w rewanżach myślę że stać je będzie chociaż na jednego gola a o gole dla gospodarzy czyli Bayernu i Barcelony jestem spokojny.
Basel i Salzburg to drużyny niesamowicie ofensywne.Zwłaszcza ekipa z Austrii strzela dużo ale też traci.Myślę że Basel u siebie coś strzeli ale też straci.Ostatni mecz to derby Sevilli i tutaj według mnie w lepszej dyspozycji jest zespoł gospodarzy który u siebie spotkanie musi wygrać by w spokoju przystąpić do rewanżu który odbędzie się na boisku odwiecznego rywala.

Status
Zamknięty.